Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: SLİDE NİN SAYFAYA TAM OTURMASI
hocam resim boyutlarıyla oynarsam slide küçük olur ben büyük istiyorum. sepet ve kargo sagında solunda gözükmesin. slide in altında gözüksünler örnek site vereyim http://www.yenimugecicekcilik.com.tr/
bu sitedeki slide gibi olmasını istyrm
ARKADAŞLAR İSTEDİĞİM SLİDE SAĞ VE SOL BLOKLAR GÖZÜKMEYECEK ŞEKİLDE. Bİ TANE İSTEDİĞİME YAKIN BULDUM YÜKLEDM ANCAK SAYFAYA OTURMUYOR. RESİMDE NE DEMEK İSTEDİĞİM GÖRÜKMEKTEDİR. KARGO RESMİ VE SEPET KUTUSUNUN ÜSTÜNDE ARA BUTONUNUNDA ALTINDA TAM SAYFA SLİDE İSTİYORM NE YAPMAM LAZIM BUNU NASIL...
arkadaşlar. ftp ye dosyalrı attım. c panel den veritabanı ve kullncı ekledim. lanasampuan.com/install diyorm ancak hata ile karşılaşıyorm.
Forbidden
You don't have permission to access /install on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an...
Cvp: EN BAŞTAN KURULUM... YARDIM LÜTFENNNN
USTADIM FİLEZİLLA DA BİLGİLERİ GİRİYORUM BAĞLAN DİYORUM HATA VERİYOR.7
Hata: Kritik hata
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor.
BUNUN SEBEBİ NEDİR YARDIMCI OLURMUSUN
MERHABA ARKADAŞLAR. FORUMU ARAŞTIRDIM ANCAK BULAMADIM.FORUMDA HEP İNSTALL ANLATILIYOR. İNSTALLDAN ÖNCESİ ÖNEMLİ.
MESELA FİLEZELLA DA SUNUCU, KULLANICI ADI , PARALO, PORT BUNLAA NE YAZACAĞIZ. UPLOAD NASIL YAPACAĞIZ.
SUNUCU KİRALAMAK İÇİN NE KADAR ÜCRET ÖDEYECEĞİZ. BİR YARDIMSEVER ARKADAŞ...