Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

atillairmak kullanıcısının son içeriği

1. A

İletişim formu sorunu Lütfen yardım

Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım Merhabalar; Hocam bakabildinizmi..
  2. A

Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım konu günceldir..
  3. A

Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım İlgi ve alakanız için size çok tşk ederim mcdaim abi ancak yine olmadı.
  4. A

Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım Öncelikle herzamanki gibi bizlere sürekli yardım eden Mcdaim abiye teşekkürlerimi sunuyorum, Abi yukarıda verdiğiniz kodu girdiğim zaman Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Lütfen listeden bir kişi seçiniz Gibi bir hata vermektedir.
  5. A

Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım Selamlar saygılar.. Peki wmaster hocam.. o kısımda herhangi bir seçim çıkmasın istiyoruz.. direk Müşteri hizmetleri yazsın seçim olmasın ? bunu nasıl sağlıyabiliriz.
  6. A

Üye girişi yapamıyorum yardım

Cvp: Üye girişi yapamıyorum yardım Chmoddan ziyade giriş yaptıktan sonra verilen hata nedir onu yazarmısınız ? Forbidden: Access is denied. gibi bir hatamı ? birde cookie ayarlarınızı kontrol edermisiniz yada farklı bir tarayıcıda denemeyi.. bize sitenin adresini yazarsanız girip bakalım.
  7. A

Üye girişi yapamıyorum yardım

Cvp: Üye girişi yapamıyorum yardım Chmod izinleri ile alakalı bir sorun olabilir kontrol ettinizmi ? ve giriş yaparkenki çıkan hatayı burayı yazarsanız.. daha iyi yardımcı olunabilir.
  8. A

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim Link atabilirmisin hocam.
  9. A

Değişebilir Bölümler

Cvp: Değişebilir Bölümler Konu güncel.
  10. A

Ürün Katagorisi Ve Ürün Resimleri

Cvp: Ürün Katagorisi Ve Ürün Resimleri image klasörünün yazma izinlerini kontrol ediniz. 777 olması gerekmekte.
  11. A

Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem...

Cvp: Bitkisel Ürün Satışı yaptığım sitem... Peki bu işlem nasıl yapılır ? hangi tpl dosyası.
  12. A

Hosting hizmeti konusunda önerileriniz

Cvp: Hosting hizmeti konusunda önerileriniz http://www.presta-tr.com/ana-sayfa/83-hosting-tema-hizmetlerimiz.html Sayfasından bilgi alabilirsiniz.
  13. A

Error 510 - Not extened - Acil yardım

Cvp: Error 510 - Not extened - Acil yardım http://www.presta-tr.com/ana-sayfa/83-hosting-tema-hizmetlerimiz.html Bu sayfaya girip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  14. A

Değişebilir Bölümler

Cvp: Değişebilir Bölümler Sevgili Mcdaim abicim.. verdiğiniz Cevaptan ötürü size Çok teşekkür ederim; Buradaki amaç... faturalandırmayı dükkanda yapmak. İl dışında müşterimiz yok toptancıyız bayilerimizin üye kaydını kendimiz manuel şekilde yapmak istiyoruz + üye girişi olsun ancak " üye ol "...
  15. A

Değişebilir Bölümler

Merhabalar; Her açtığım konuda belirttiğim gibi.. Sizlere Canı gönülden teşekkür ediyorum , Türkiye Presta Forumunda.. Bu platformda.. bizlere destek olan abilerimize Teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim şudur : Birincisi Resimde Gözüktüğü gibi üye ol ! kısmını kaldırmak...
Üst Alt