Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım
Öncelikle herzamanki gibi bizlere sürekli yardım eden Mcdaim abiye teşekkürlerimi sunuyorum,
Abi yukarıda verdiğiniz kodu girdiğim zaman
Toplam 1 hata bulunmaktadır. :
Lütfen listeden bir kişi seçiniz
Gibi bir hata vermektedir.
Cvp:İletişim formu sorunu Lütfen yardım
Selamlar saygılar.. Peki wmaster hocam.. o kısımda herhangi bir seçim çıkmasın istiyoruz.. direk Müşteri hizmetleri yazsın seçim olmasın ? bunu nasıl sağlıyabiliriz.
Cvp: Üye girişi yapamıyorum yardım
Chmoddan ziyade giriş yaptıktan sonra verilen hata nedir onu yazarmısınız ?
Forbidden: Access is denied. gibi bir hatamı ? birde cookie ayarlarınızı kontrol edermisiniz yada farklı bir tarayıcıda denemeyi.. bize sitenin adresini yazarsanız girip bakalım.
Cvp: Üye girişi yapamıyorum yardım
Chmod izinleri ile alakalı bir sorun olabilir kontrol ettinizmi ? ve giriş yaparkenki çıkan hatayı burayı yazarsanız.. daha iyi yardımcı olunabilir.
Cvp: Error 510 - Not extened - Acil yardım
http://www.presta-tr.com/ana-sayfa/83-hosting-tema-hizmetlerimiz.html
Bu sayfaya girip işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Cvp: Değişebilir Bölümler
Sevgili Mcdaim abicim.. verdiğiniz Cevaptan ötürü size Çok teşekkür ederim;
Buradaki amaç... faturalandırmayı dükkanda yapmak.
İl dışında müşterimiz yok toptancıyız bayilerimizin üye kaydını kendimiz manuel şekilde yapmak istiyoruz + üye girişi olsun ancak " üye ol "...
Merhabalar; Her açtığım konuda belirttiğim gibi.. Sizlere Canı gönülden teşekkür ediyorum , Türkiye Presta Forumunda.. Bu platformda.. bizlere destek olan abilerimize Teşekkürlerimi sunuyorum.
Sizlerden öğrenmek istediğim şudur :
Birincisi Resimde Gözüktüğü gibi üye ol ! kısmını kaldırmak...