Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Çakırca kullanıcısının son içeriği

1. Ç

Adrese Göre Ürün Gösterme

Dostum teşekkürler, bi yazılım firmasına yaptırmak isteseydim buraya hiç yazmazdım zaten. Yönlendirmen için teşekkürler.
  2. Ç

Evet mevcut sistemle, multistore oluşturup bölgelere göre mağaza ve müşteri grupları oluşturabiliyorum ancak mağaza içerisinden bunlar arsında geçiş yapamıyorum. Daha gelişmiş bir modüle ihtiyacım var.
  3. Ç

Selam. Prestashop sistemimdeki ürünleri müşterilerimin adresine göre göstermek istiyorum. Bunu prestashop içerisindeki mevcut modüllerle yapamadım böyle bir modül de bulamadım. Amacım şu; kayıtsız müşteri girdiğinde kendi bölgesini (il,ilçe) seçecek ve mağazadaki ürünler ona göre güncellenecek...
  4. Ç

Local Host'a Kurulum

Cvp:Local Host'a Kurulum Evet onun farkındaydım zaten açtım fakat olmuyor. Dediğim gibi hiç bir hata da vermiyor sayfanın sağ üst köşesinde işlem yapıyomuş gibi bi animasyon çıkıyor ama öbür sayfaya geçemiyor.
  5. Ç

Local Host'a Kurulum

Selam, prestashop ile yeni tanıştım ve bilgisayarımdaki local hosta kurmak istiyorum fakat kurulumun 3. aşamasını geçemiyorum. veri tabanı bilgilerini aynen yazıyorum sonrakine tıkladığımda işlem yapıyor gibi görünüyo ama diğer sayfaya geçmiyor. Veri tabanını sına dediğimde de bi sonuç...
Üst Alt