Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Sticker and Sticker
tesekkur ederim ama biraz daha ayrintili yazmanizi rica edebilirmiyim? Kendi yaptigimiz facebook sayfasini nasil o koda eklicez. Yapilan bu kodu sitemizdeki hangi sayfanin icine eklicez?
Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava
emegin için tesekkurler arkadasim, eline saglık. Kullanan oldumu peki arkadaşlar? Kesin çalisiyormu? Ben modulu henuz kurmadım, bu konuda bilgi sahibi degilim ve 1-2 sey sorucam, cahilligimi bagislayin.
1- Yapi Kredi PosNetdemis, sadece yapi...
Merhaba arkadaşlar, askerden yeni geldim ve kendi alanımda iş bulma problemi yaşıyorum. Birgün kardesimle bu online alisveris sitelerini konusurken sakayla karısık bizde yapalım nasıl oluyor falan diye konustuk ve benim kafama takıldı. Neyse biraz arastırmam dan sonra bu prestashop scriptini ve...
Merhaba arkadaşlar, paypal ayarlarını yaptım fakat merak ettigim 1-2 nokta var. Paypal ayarlarinin nasil yapildigini bilen ve Msn uzerinden bana yardımcı olabilecek bir arkadas varmi? Cok fazla vaktini almayacagim..
Prestashop sistemi ile yaptigim sayfam icin malum php 5 vs gibi seyler destekleyen hosting firmasi ariyorum arkadaslar. Cok fazla yer alani istemiyorum, bu nedenle fiyatinin uygun olmasi benim icin onemlidir. Ayni sekilde eger fiyati uygun olursa domain adreside alabilirim..