Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

cnr kullanıcısının son içeriği

1. C

OttoStudio

Cvp:Sticker and Sticker tesekkur ederim ama biraz daha ayrintili yazmanizi rica edebilirmiyim? Kendi yaptigimiz facebook sayfasini nasil o koda eklicez. Yapilan bu kodu sitemizdeki hangi sayfanin icine eklicez?
  2. C

OttoStudio

Cvp:Sticker and Sticker facebook kutusunu nasil yaptiniz ogrenebilirmiyim?
  3. C

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava emegin için tesekkurler arkadasim, eline saglık. Kullanan oldumu peki arkadaşlar? Kesin çalisiyormu? Ben modulu henuz kurmadım, bu konuda bilgi sahibi degilim ve 1-2 sey sorucam, cahilligimi bagislayin. 1- Yapi Kredi PosNetdemis, sadece yapi...
  4. C

Paypal Hakkında Msnden Yardıma ihtiyacım var.

Cvp:Paypal Hakkında Msnden Yardıma ihtiyacım var. Sitesine paypal odeme secenegi ekleyipte bu işi cozmus kimse yokmu arkadaslar?
  5. C

Fikirlerinizi Alabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar, askerden yeni geldim ve kendi alanımda iş bulma problemi yaşıyorum. Birgün kardesimle bu online alisveris sitelerini konusurken sakayla karısık bizde yapalım nasıl oluyor falan diye konustuk ve benim kafama takıldı. Neyse biraz arastırmam dan sonra bu prestashop scriptini ve...
  6. C

Paypal Hakkında Msnden Yardıma ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar, paypal ayarlarını yaptım fakat merak ettigim 1-2 nokta var. Paypal ayarlarinin nasil yapildigini bilen ve Msn uzerinden bana yardımcı olabilecek bir arkadas varmi? Cok fazla vaktini almayacagim..
  7. C

Banka havalesi e-mail'inde sorunn yardım lutfen

Cvp:Banka havalesi e-mail'inde sorunn yardım lutfen bendede aynı sorun var arkadaşlar :( ekleme: cevap 1-2 konu aşagida yazilmis..
  8. C

Hosting Firmasi Ariyorum

Prestashop sistemi ile yaptigim sayfam icin malum php 5 vs gibi seyler destekleyen hosting firmasi ariyorum arkadaslar. Cok fazla yer alani istemiyorum, bu nedenle fiyatinin uygun olmasi benim icin onemlidir. Ayni sekilde eger fiyati uygun olursa domain adreside alabilirim..
Üst Alt