Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

despperra kullanıcısının son içeriği

1. D

Modül yardımı

Cvp: Modül yardımı dediğiniz gibi duyuru sayfası yapmak için index.tpl yi açtım yalnız dedğiniz gibi aşağıdaki kodlar yok.sadece tema ile ilgili açıklamalar var.Nasıl yapabileceğimi de bilmiyorum. <!-- popup kod baslangic --> <script type="text/javascript"> // Popup window code function...
  2. D

Modül yardımı

Cvp: Modül yardımı hocam şu saat modülünde ingilizce olan gün isimlerini nasıl türkçeleştircez ben clock.php ve clock.tpl den denemeye çalıştım ama o dediğim alanlar gözükmedi.
  3. D

Modül yardımı

Arkadaşlar ben sitem açılır açılmaz duyuru gözüksün istiyorum var mı buna benzer işlevleri olan modül ya da modüller acill lazımm
  4. D

Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi rahtsız ettihiğimin farkındayım onun için bir daha soru sormam kusura bakmayın.
  5. D

Kombinasyon sorunu

Cvp: Kombinasyon sorunu
  6. D

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi dilleri ve kurları kaldırdım hocam.artık sizin sitenin menü modlüne benzer yapabiliriz.
  7. D

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi tamam zaten ekstra ingilizce var sadece onu devre dışı bırakırım
  8. D

Kombinasyon sorunu

Cvp: Kombinasyon sorunu hocam ben genelde dolar üzerinden alıyorum ürünleri ve tl kurundan satıyorum yani anlicağınız doviz modülü şart yani
  9. D

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi ellerinize sağlık hocam allah razı olsun zahmet ettiniz çok saolun hocam.Peki hocam sizin şu sitenizin üstü gibi nasıl yapabilirim.
  10. D

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi busizin sitenin ki gibi nasıl menü mödülü kurabilirim yardımcı olabilir misiniz hocam.
  11. D

Kombinasyon sorunu

Cvp: Kombinasyon sorunu hocam ayrıca döviz mödülünde bir sorun var yükledim aktif ettim ama yine görünmedi.
  12. D

Kombinasyon sorunu

Cvp: Kombinasyon sorunu nasıl peki hocam yardımcı olabilir misiinz
  13. D

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi www.joymaxim.com
  14. D

Cvp: Orjinal Temanın Üst Kısmını Bi Türlü Değişmedi dediğiniz gibi yaptım olmadı hocam
  15. D

Kombinasyon sorunu

Cvp: Kombinasyon sorunu peki sayın hocam bu kombinasyona renk ve vsleri silip şöyle bişey yapamaz mıyız en.png
Üst Alt