Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

driwer kullanıcısının son içeriği

1. D

*Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır.

Cvp: *Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. ayarlardan meta tagı değişmiyor izin vermiyor lütfen bu yazıyı nasıl değiştireceğimizi söylermisiniz
  2. D

Kategorideki ürünlerin gözükmemesi

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi yav abi Allah senden razı olsun. Sen olmasaydın bizim için uğraşmasaydın valla biz bu işin içinden çıkamazdık. Suan site düzeldi.Sayende uğraşların sonucu.Ahmet abi işini gücünü bırakta bizim için uzak bağlantı ile gerekli işlemleri yaparak sitemizi...
  3. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi tamam ekledim sizi bekliyorum hocam
  4. D

Presta Sitesi Yaptım Bakın lütfen

Cvp: Presta Sitesi Yaptım Bakın lütfen hocam fark etmişsinizdir default tema kullanıyorum, sitemi uygun ücretsiz bir tema bulamadımki bakıyorum siteye ama nafile
  5. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi yok hocam ne yaparsam yapayım ana sayfada diğer kategorileri gösteremiyorum
  6. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi tamam hocam smarty/compileden bahsediyorum
  7. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi sildim,smarty klasöründede 0.1.2.3.4.5.6 vs baslayan bir sürü dosya var onları da sileyimmi
  8. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi hocam %%00 bu sekilde başlayan smarty 2 klasöründe yüzküsür dosya ve bir de index php dosyası var %%00 bu sekide başlayanların hepsinimi sileyim sadece indexmi kalsın
  9. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi abi toolas/smarty (veya smarty_v2/compile klasöründeki %%00^00E^00E95D7F%%sofortueberweisung.tpl.php böyle bir dosya yok %%00^00E^00E95D7F%%sofortueberweisung.tpl.php Edit: hocam yeni bir klasör indirdim Türkce 1.4.4.0 tam sürüm Türkce diye onun...
  10. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi sayın adminin özür dilerim ama her iki klasörde de bu söylemiş olduğunuz php dosyası yok valla
  11. D

Presta Sitesi Yaptım Bakın lütfen

Arkadaşlar yeni kurdum bakın lütfen neler gerektiğini söylerseniz memnun olurum www.muminsarikaya.com/magaza
  12. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi ana sayfasdaki ürünlerin sayısını 10'dan 16 yaptım ama yine aynı sekilde çıkıyor diğer kategorilerdekiler çıkmıyor
  13. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi önce ürünle ilgili ana kategoriye yani mesela 1-piyanolar bölümüne giriyorum(ana kategori) 2- alt kategori olan Digital piyanolar giriyorum 3- onunda alt kategorisi olan Roland'a giriyorum gerekli islemleri yaptıktan sonra sol tarafta altta bulunan...
  14. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi acaba bununla ilgili başka bir ayarmı var dediklerinizi yapıyorum ama nafile
  15. D

Cvp: Kategorideki ürünlerin gözükmemesi yok abi dediklerini yaptım ancak olmadı çıkmıyor ana sayfada nerede hata yapıyorum acaba
Üst Alt