Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

dsnyct kullanıcısının son içeriği

1. D

Meta Tag düzenlerken hata veriyor

Meta tag kısmından index.php te meta tanımında Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır yazısını silip başka birşey yazmak istiyorum fakat bu hata mesajını veriyor ''Url yeniden yazım alanı en azından varsayılan dil veya ingilizce ile doldurulmalıdır.'' ne yaptımsa olmadı
  2. D

sitemize hackerlar girdi

teşekkür ederim ama dosya izinlerini nasıl ve nereden 644 yapacağım
  3. D

sitemize hackerlar girdi

hem ana sayfa hemde cms bloguna saldırı oldu, Cms blogunda yasal izinleri silip yerine kendi isim ve mesajını yazmışlar, ben kendim cms bloguna girip yazdıklarını düzelttim, ana sayfaya sadırıyı ise hostcum düzeltmişti, bu yüzden görüntülerini atamıyorum. bu güvenlik açıklarını nasıl kapatabilirim
  4. D

sitemize hackerlar girdi

Merhabalar prestashop türkçe sürümünü kullandığımız sitemizde geçen hafta bir grup hacker sayfamızı değiştirdi bende hemen hostcumdan düzeltmesini istedim ve de hemen siteyi geri yükledi fakat bugun tekrar aynı hacker sayfadaki cms bloguna Turk Hacker ByUslanmaz ~ Gonzales - index yerıne not...
  5. D

şifremi unuttumda üyeye şifresi gitmiyor

konuyla ilgili çözüm bulabildiniz mi,
  6. D

sitenin arka planını nasıl değiştirebilirim

Anasayfada beyaz olan arka planın zeminin rengini nasıl değiştirebilirim yada sadece sol ve sağ tarafına zemine resim olarak nasıl koyabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  7. D

ürün kategorisindeki ürünlere tıklandığında ürün sayfası gelmiyor.

[ÇÖZÜLDÜ]ürün kategorisindeki ürünlere tıklandığında ürün sayfası gelmiyor.
  8. D

[ÇÖZÜLDÜ]ana kategoride ürünler gozukmuyor

[ÇÖZÜLDÜ] başka kategori modülü yükledim tam istediğim gibi olmadı ama yine sorunum çözüldü teşekkürler admin.
  9. D

denemedim,nasıl yapabilirim tekrar upload edersem butun bilgilerim gidecek değilmi
  10. D

panel de müşteriler kısmında bütün üyeler gözüküyor ama girdikleri şifreleri göremiyorum,şifre kutucuğunda birşey yazmıyor.
  11. D

haber bulteninde abonelik tamamlandı diyor ama

haber bulteninde abonelik tamamlandı diyor ama üye olanın emailini göremiyorum,
  12. D

www.bjkburada.com/yonetim
  13. D

controllers klasörünün içine dosyayı çıkartarak aktardım,mevcut dosyanın üzerine yazdı, deneme yaptım, fakat gelen mailde sadece logo var başkabirşey yazmıyor
  14. D

controllers klasörünün içine dosyayı çıkartarak aktardım,mevcut dosyanın üzerine yazdı, deneme yaptım, fakat gelen mailde sadece logo var başkabirşey yazmıyor
  15. D

ana dizindeki password.php dosyası aşağıdaki gibidir. <?php /* * 2007-2011 PrestaShop * * NOTICE OF LICENSE * * This source file is subject to the Open Software License (OSL 3.0) * that is bundled with this package in the file LICENSE.txt. * It is also available through the world-wide-web at...
Üst Alt