Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

e-baris kullanıcısının son içeriği

1. E

ana sayfa üzerindeki ortada bulunan

Cvp: ana sayfa üzerindeki ortada bulunan peki orta blokdakı resim modülü nasıl editlerim abi ?
  2. E

Cvp: ana sayfa üzerindeki ortada bulunan kod bilgim çok iyi ama nasıl editliyeceğimi söyleren kodları değişirip ortaya modül kurabilirim diyorum
  3. E

ana sayfa üzerindeki ortada bulunan menuyü nasıl editlerim ?
  4. E

tema nasıl değiştiriliyor

Cvp: tema nasıl değiştiriliyor ARKADAŞLAR TEMYI NASIL DEĞİŞTİRİYORUZ
  5. E

6. E

bu sitede yönetici yokmu

ben uzun yıllar php-fusion kullandım ve sitede birkez olsun sıkıntı yaşamadım. bu prestashop neden de forumlarında kesinlikle yardım alamıyorum !.. 2 gündür yardım forumuna yanıt beklemekteyim. Prestashop sitesinden beklentiniz Nedir YÖNETİCİ arkadaşım insanlara bu hazır php siteyi yaygın...
  7. E

FİYATLARI TL GİRİYORUM ANA SAYFADA $ ÇIKIYOR

Cvp: FİYATLARI TL GİRİYORUM ANA SAYFADA $ ÇIKIYOR bende de aynı sorun var neden tl çıkmıyor
  8. E

YARDIM LÜTFEN RESİM YÜKLÜYORUM BULANIK CIKIYOR

Cvp: YARDIM LÜTFEN RESİM YÜKLÜYORUM BULANIK CIKIYOR aynısı bende de oldu napmak gerek
  9. E

--

Cvp:Neden burda herşey para ya ağbi bu işi ticaretine vurmuşlar bir portal çıkarıp buna ek ilave ve modül üretip bunu satmak çok kurnazca her kez yapabilir bunu bence bir süre sonra bunları Lütfen bizim portalı kur diye yalvarıcakalr abi görücez bunları
  10. E

Metro Elektronik Web Servisi

Cvp:Metro Elektronik Web Servisi çok mantıklı
  11. E

--

Modülerin çoğu ve temalar pararlı ücretsizi yokmu acaba Türkiyede çoğu insan Modüle temaya para vermez
  12. E

Üyelerin sitem üzerinden satış yapması

Cvp:Üyelerin sitem üzerinden satış yapması mantıklı olmuş abi
  13. E

Üyelerin sitem üzerinden satış yapması

Cvp:Üyelerin sitem üzerinden satış yapması Güzel fikir ama varmı bende merak ettim ?
  14. E

index Beyaz sayfa

Cvp:index Beyaz sayfa php ve mysql sürümünü kontrol et php ve mysql v5+ olması gerekli.. Bu Kriter çok önemliymiş kurdum ince ayarlaı yapıyorum çok tşk ederim
  15. E

yeni kurulum yaptım admin paneline giriş yapılmıyo

Cvp:yeni kurulum yaptım admin paneline giriş yapılmıyo McDaim bak gör msq 5 değildir :)
Üst Alt