Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba.
Presta ile daha önce kurduğum sitede bi sıkıntı yaşamadım. Ancak yeni kurduğum konteynerurunleri.com adresimde katalogda ürünlere resim ekleyemiyorum. resim ekleme kısmından resimi seçiyorum. kaydet dediğimde başarı ile güncellendi dediği halde herhangi bir resim eklenmiyor...
Arkadaşlar.
HTTP Error 404.3 - Not Found
The page you are requesting cannot be served because of the extension configuration. If the page is a script, add a handler. If the file should be downloaded, add a MIME map.
diye bir hata veriyor.sebebi nedir acaba
Cvp: İki alyans ve gümüş sitesi, 1.3.6 ve 1.4.0.1
Arkadaşım merhaba;
dediğin gibi kurulumu biraz riskli. ve sitemde kurduğum zaman sıkıntı çıktı.
bazı değişiklikler istiyor. bir türlü tam anlamıyla kuramadım. verdiği hataları düzelttiğimde modüle kısmına girmiyor. aşağıdaki hatayı veriyor...
Çok teşekkürler.
Kullanabilmek için ödeme yapmamız gerekiyor mu?
Birde Kurulumu hakkında bilgi verirmisiniz.
Cvp: Üyeliksiz alışveriş
McDaim Hocam;
Bazı presta ile yapılmış sitelerde bu modülü gördüm. Örnek vermek gerekirse bir gümüş sitesi vardı presta ile yapışmış örnek siteler içinde www.alyanschi.com adresinde bu özellik var. şimdi site sahibi arkadaşa forumdan yazdım. eğer modülü verirse buradan...
Arkadaşım merhabalar;
sitende üyeliksiz alışveriş modülü var herhalde. bu modülü nereden temin edebiliriz. veya elinde var ise buradan paylaşırmısın.
Arkadaşlar bazı presta ile yapılmış sitelerde görüyorum. üyeliksiz sipariş olayını yapmışlar. bu bir modülmüdür. yoksa arkadaşlar kendileri mi yazmışlar. eğer modülse nerden temin edebilirim. hayırlı çalışmalar diliyorum herkese.
Cvp: Natro ve Mail problemi
Hocam ssl:// olan gmailden kaynaklanıyor. gmaili başka türlü kabul etmiyor.
diğer dediklerinizi de en az 100 defa yapmışımdır.
ama yinede sağolun sonuçta çözüldü.
Sayın adminim işlemi çözmüşsünüz teşekkür ederim.
Birde nasıl çözüldüğünü buradan belirtilseniz herkes öğrenmiş olur.
Tekrar sağolun.
Kuze merhabalar.
ben bir türlü yapamadım ayarı. senin hosting windows mu linux mu?
belki ondan fark ediyordur.ama bende malesef olmuyor. dediklerini uyguladım ama olmadı.