Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

exfree kullanıcısının son içeriği

1. E

Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor.

Cvp:Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor. Bekliyoruz Hala :(
  2. E

Cvp:Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor. Hertelden yazan: Senin sitede iller diye bir seçenek yok onu gördüm...bende iller var ve detayına girince ülke amerika çıkıyor...sanırım burada bir sorun war....ülkeyi türkiye seçmişim...ilçe listesinde iller çıkıyor nasılsa...kullanıcı...
  3. E

Cvp:Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor. V1.2.5 kuruldu...veri tabanları yeniden kuruldu, modül ayarları ile ilgili herşeye bakıldı, çek ile, kapıda ödeme ile ve havale ile ödeme ile ilgili tüm ödeme seçeneklerinde "Sipariş gerçekleşmedi" ekranı geliyor...kafayı sıyırtacam yaw...
  4. E

PrestaShop v1.2.5 Kararlı Sürüm Yayında

Cvp:PrestaShop v1.2.5 Kararlı Sürüm Yayında exfree yazan: Arkadaşlar benim aldığım hata mesajı ile ilgili olarak sağ sütundan sepet ve Yeni ürünler kutularını modüller/pozisyonlar ayar menüsünü kullanarak kaldırmak zorunda kaldım ve sorun çözüldü... Ancak v.1.2.0.1 de yaşadığım ve bu sürümde...
  5. E

Cvp:PrestaShop v1.2.5 Kararlı Sürüm Yayında Blockcart modülünü kaldırıp yükledim...birşey değişmedi. Smarty klasörünü eskisürümdeki ile değiştirdim hata mesajı değişti. ama problem sürüyor. Yeni hata mesajı : Fatal error: Smarty error: [in...
  6. E

Cvp:PrestaShop v1.2.5 Kararlı Sürüm Yayında Merhaba; Prestashop v.1.2.0.1 olaraqk kurmuştum. Bu sistemde sadece Havale ile ödeme modülünü aktif hale geirmiştim. Ancak siparişin sonunda "Sipariş Tamamlanmadı" hatası veriyordu. Sorunu çözemediğim için v.1.2.5 ile sistemi güncelledim. Şu anda...
  7. E

Cvp:Sipariş gerçekleşmedi Hatası ne yaptıysam olmuyor. Aynı hatayı ben de alıyorum...biri el atar mışu soruna...
  8. E

Reklam Ekleme

Merhaba; Öncelikle sağlamış olduğunuz bu hizmet için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çalışmalarınızı takdir ile takip ediyorum. Sayenizde bizde online satış sitesi sahibi olduk :) Sormak istediğim şey şu; Prestashop v.1.2.0.1 kullanıyorum. Tema olarak'da Mavi Tema olarak adlandırılan...
Üst Alt