Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

gilter74 kullanıcısının son içeriği

1. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema eyvallah kardeş ama yanlış düşünyorsun hele de bu mübarek bayram zamanı kimsey eçamur atmak yapımda yoktur direk söylerim 1 seyleri yapamadım yardım istedim sizde akıllıca yardım edebildiniz madem bu işi profesyonelce yapıyorsunu ama profesyonel olamdıgınızı göryorum...
  2. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema emeğe saygı emeğe saygısızlık yoktur anlayış meselesidir türkçeyi anlamakla alaklıdır.yarası olan gocunur ;)
  3. G

php.ini

"prestashop güncelleme uyarılarını alabilmeniz için php.ini dosyasında ki allow_url_fopen komutunu aktif etmeniz gerekir" yazısı çıkıyor bunu nasıl yapacağım yardımcvı olabilecek var mıdır teşekkür ederim
  4. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema 1.3.1 ve config klasörünü ve install klasörünü atmadım admin sayfada sorun yok ama siztede sorun var açılırken beyaz sayfa dediğim gibi ancak bugun yedeğini attıracağım artık ilginiz içn tşk ederim
  5. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema ancak şimdide beyaz sayfa görünüyor hiç açılmıyor sayfa
  6. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema tşk ederim peki
  7. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema nasıl yapacağım husunda daha ayrıntılı bilgi verebilrmisniz teşekkrler
  8. G

presta gözde tema

Cvp: presta gözde tema sorumun cevabı bu değil yalnnız.sürümü indirrsem ve yenden kurulum yaparsam tüm bilgilerimde silinecek ben sadece presta gözdesm den indirdiğim sürümün içine kendi empoze ettiği veya sattığı temaları almadan başka yerden temalarımın iöçine eklediğim temaları görebilmek ve...
  9. G

presta gözde tema

prestayı gözdesm den indirdim kurdum ancak kendi temalarından başkalarını görmyor ve başka tema kuramıyorum vatandaş maalesef kendisinkilerin satışın yapmak için sanırm kilit gibi 1 sey koymuş bunu nereden,nasıl kaldırabileceğim ve istediğim temaları yükleybielceğim yardımcı olandan allah razı...
  10. G

smtp mail ayarları

merhabalar, biliyorsunuz smtp ile iletişm sağlamak için bazı ayarların yapılması gerkiyor.adını vermek istemediğim bir host şirketi maalesef gitmeyen mailler için presta ve dieğr taraf kurudugum ezgenerator ile hazır 4 adet scripti suçlayıp kendilernde 1 sorun olmadıgını ifade etti ve yardımcı...
  11. G

admin panel

Cvp: admin panel siteyi sildim yenden yükledim son çare olarak şimidide smtp mail gönderemiyorum sunucuda herşey normalmiş bende sorun varmış ama nerde oldugunu anlamadım denemediğim kalamdı php mail zaten güvenlikten dolayı gönderemiyorum bun nasıl çözeceğim
  12. G

Mesaj gönderme anında bir hata oluştu

iletişim bölümnden mesaj göndermekistediğimde veya adminde eposta aayrlarını yaptıgımda (php ve smtp olarak)tets mesajı gitmdiği gibi yayında olan web sitemdende mesaj gitmyor konu başlığındaki hatayı veriyor sebebi nedir.host şirketim kendilernde sorun olmadıgnıı ancak daha önce bunu çözmelerne...
  13. G

admin sayfası

Cvp: admin sayfası çok uğraştım çözmeye çalıştım ancak hepsini simeye kara verdim yeniden yüklüyorum herşeyi yenden yazacağım bu gece uyku yok :D yardımlarınzı için tşk ederim ama hala sorunun ndn ve nerede oldugunu anlyamadım herşey 1den oldu
  14. G

admin sayfası

merhaba, 1 kaç gün önce (versiyon yükselt yazısı çıktıktan sonra admin sayfamda ki;ozaman girebilyordum )ilk olarak admin sayfasına birden giremez oldum şifremi kabul etmiyor hatta değiştirmem rağmen bile(md5 oalrak değiştirdim ve mysql dan tekrardan server şifre bile değiştirdi)...
  15. G

admin panel

Cvp: admin panel ps_employee den değiştrmem rağmen olmuyor yedek atıldı sorun düzelnedi üstüne admin sayfası hiç açılmıyor şimdi bembeyaz www.rockjazzmuzik.com/admin3 görebilrsiniz,daha önce admin sayfası açılırken şifre talebinde bulunmama rağmen hiç gelmiyordu yaklaşık 6 saat önce bulundugum...
Üst Alt