Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

gsmdestek kullanıcısının son içeriği

1. G

2 tür üyelik sistemi koyulabilirmi? normal üye | kurumsal üye

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi böyle bir imkan varmı yoksa özel kodlama yapmakmı gerekir? ve normal kullanıcı giriş yaptığı zaman müşteri fiyatı görecek kurumsal üye giriş yaptığı zaman kurumsal fiyatı görecek .
  2. G

prestashop üyelik sorunu

site bu: Gsm Teknik Malzeme,Telefon Parçaları - Gsm Teknik Malzeme Satışı admin bir kaç sıkıntılar var sitedeki en altdaki yazıları silmem lazım mesela hakkında ,iletişim gibi çok basit sorunlar var home yazısı yerine ev yazıyor türkçe bozukluğu var Anasayfa yazması lazım.. kurlar bölümünden...
  3. G

prestashop üyelik sorunu

arkadaşlar prestashop u kullanayım dedim hakikaten hayattan bezdirdi üye olunmuyor üye ol butonuna bastığım zaman kimlik doğrulanmıyor diye hata alıyorum çözüm nedir? :(
  4. G

PrestaShop v1.4.4.1 Türkçe Tam Sürüm Tamamlandı

admin şu dediğini yapıyorum 9 yapınca kabul ediyor 100 yapınca kabul etmiyor şu hatayı veriyor Incorrect value for PNG image quality.
  5. G

kategöri resim sorunu

arkadaşlar kategöri açtım resim ekledim ama resim bozuk cıkıyıyor link: Nokia - Gsm Teknik Malzeme Satışı neden böyle olabilir ? mega tag'da şöyle yazıyor: Bu mağazada PrestaShop yazılımı kullanılmaktadır. site:teknik.gsmdestek.com mega tag ayarına girdim nerden değiştirebilirim bulamadımda ?
  6. G

anasayfadaki yazıları nasıl silerim?

pingletsem ogelirmi acaba?
  7. G

anasayfadaki yazıları nasıl silerim?

livezilla kurulumu ve sitemap xml nasıl yapılır arkadaslar livezillayı kullanacağım 1.4 sürüm yüklü ftpden bir dosya yüklememizmi gerekiyor ve hangi klasöre yüklememiz gerekiyor? site map.xml ayarını nasıl yapabilirim bu sürümde?
  8. G

presta'da kurumsal üye ve normal üye yapılabilirmi?

arkadaslar bu scriptde böyle bir özellik varmı? kurumsal kişi üye olurken vergi numarası soracağım vs vs bireysel üye de normal üye olacak ürünü satın alacak bu şekilde düşünüyorum ama bu sciprit bana uygunmudur bilgisi olan varmı
  9. G

kurulum yaptım sadece logo var

tekrar kurdum ürün eklenmiş hazırını yaptım düzeldi ..
  10. G

hayır ücretsiz değil... kendi sitem. teknik.gsmdestek.com 'a bakın
  11. G

hocam konu açtım bakabilirmisiniz oraya :)

hocam konu açtım bakabilirmisiniz oraya :)
  12. G

arkadaşlar sitem teknik.gsmdestek.com dır logo yaptım aalogo programıyla siteye giriyorum sadece logo gösteriyor ve şuanda hiç bir bilgim yok bu alışveriş sitesini kullanmada adım adım anlatımları varmıdır bilgi verirmisiniz?
Üst Alt