Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hakaaan kullanıcısının son içeriği

1. H

ana sayfadaki reklamlar

Cvp:ana sayfadaki reklamlar Yönetim Panellinden "MODULLER" içerisinde REKLAM modulunu bul ve aktiflik durumunu pasif yaparsan sorunun çözülmüş olur....
  2. H

Çoklu resim yükleyici Sorunum

Cvp:Çoklu resim yükleyici Sorunum Evet Sitedeki Modulu kullandım dosyaları modules içine attım. fakat resim yükleme hala aynı coklu degil...
  3. H

Çoklu resim yükleyici Sorunum

Çoklu resim yükleyici " Modülünü Nasıl Yüklerim presta/modules/ içine attım fakat modullerde yok dosyaları nereye atmam gerekiyo yada nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:.....
  4. H

BU SORUNU NASIL ÇÖZERİM

Arkadaslar ADMIN PANELİNDEN "MAGAZAYI AKTİF ET SEÇENEĞİNİ HAYIR DEDİM" Siteye girdiğimde sitemiz güncelleniyor diyor bu sayfayı editlemek istiyorum bunun için hangi dosyayı editlemem gerek Yardımlarınızı beklıyorum... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:......
  5. H

HTM KODL MODULU

Cvp:HTM KODL MODULU Yeterince Yardımcı Oldunuz Çok Teşekkür Ederim....
  6. H

ÜYE GİRİŞİ MODULU(ÇÖZÜLDÜ)

Arkadaşlar Sağ Bloğa bi üye girişi modulu eklemek ıstıyorum ama gerekli module ulasamadım yardımcı olursanız sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  7. H

HTM KODL MODULU

Merhaba Arkadaslar Forumda Biraz Dolaştım ama istediğim şeye ulaşamadım. HTML KOD MODULU istiyorum içeriğini html kodlar ile kontrol ettiğimiz..... Forumda varsa Gözümde kaçmış olabilir... Yardımcı olursanız Sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR....
  8. H

Ülkeler Arasında Türkiye Yok(ÇÖZÜLDÜ)

Merhaba Arkadaşlar PrestaShop 1,1 Kullanıyorum Ülkeler arasında TÜRKİYE yok nasıl ekleyebilirim.... Şimdiden TEŞEKÜRRLE.... ----- Ç-Ö-Z-Ü-M-Ü----- Navigasyon Sekmesinden => KARGO/ÜLKELER/ yeni Ekle
  9. H

Flower Temasında En üstteki Resimler

Merhaba Arkadaşlar Flower Temasında En üstteki Kargolama/Ödeme/Paketleme Butonlarını Kaldırmak İstiyorum Yardımcı Olursanız Svinirim..... Şimdiden TEŞEKKÜRLER.....
  10. H

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 gerekli izinler verili fakat göremiyorum... S:
  11. H

Slaytlı Banner v0.9

Cvp:Slaytlı Banner v0.9 modules/ içine dosyayı attım fakat modlullerde modulu bulamıyorum :S =====???????=======
  12. H

Yönetim Panelinde şablonu göremiyorum

Cvp:Yönetim Panelinde şablonu göremiyorum Compuland adlı temayı attım...
  13. H

Yönetim Panelinde şablonu göremiyorum

Tema doyasını themes içine attım fakat yönetim panelinde şablonu göremiyorum... ??? Yardımcı oLursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler....
  14. H

İşte benim en büyük sorunum ürün aktarımı

Cvp:İşte benim en büyük sorunum ürün aktarımı merhaba arkadaslar ben import özelliğini çözmeye calışıyorum bulduğum dökümanları sizde inceleyin sorunu çözersek hepimiz için iyi olucak iyi çalışmalar http://www.prestashop.com/wiki/Importing_Product_Data/...
  15. H

İşte benim en büyük sorunum ürün aktarımı

Cvp:İşte benim en büyük sorunum ürün aktarımı ilginiz için tşkrler
Üst Alt