Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:ana sayfadaki reklamlar
Yönetim Panellinden "MODULLER" içerisinde REKLAM modulunu bul ve aktiflik durumunu pasif yaparsan sorunun çözülmüş olur....
Çoklu resim yükleyici " Modülünü Nasıl Yüklerim presta/modules/ içine attım fakat modullerde yok dosyaları nereye atmam gerekiyo yada nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:.....
Arkadaslar ADMIN PANELİNDEN "MAGAZAYI AKTİF ET SEÇENEĞİNİ HAYIR DEDİM" Siteye girdiğimde sitemiz güncelleniyor diyor bu sayfayı editlemek istiyorum bunun için hangi dosyayı editlemem gerek Yardımlarınızı beklıyorum...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:......
Merhaba Arkadaslar
Forumda Biraz Dolaştım ama istediğim şeye ulaşamadım. HTML KOD MODULU istiyorum içeriğini html kodlar ile kontrol ettiğimiz.....
Forumda varsa Gözümde kaçmış olabilir... Yardımcı olursanız Sevinirim
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR....
Merhaba Arkadaşlar PrestaShop 1,1 Kullanıyorum Ülkeler arasında TÜRKİYE yok nasıl ekleyebilirim....
Şimdiden TEŞEKÜRRLE....
----- Ç-Ö-Z-Ü-M-Ü-----
Navigasyon Sekmesinden => KARGO/ÜLKELER/ yeni Ekle
Cvp:İşte benim en büyük sorunum ürün aktarımı
merhaba arkadaslar ben import özelliğini çözmeye calışıyorum bulduğum dökümanları sizde inceleyin sorunu çözersek hepimiz için iyi olucak iyi çalışmalar
http://www.prestashop.com/wiki/Importing_Product_Data/...