Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

hddntha kullanıcısının son içeriği

1. H

ADDSTUFF & SOTEW'S ADDS MODÜLLERİ DİĞER DİLLER

İyi Çalışmalar. Addstuff gibi modülleri sisteme kuruyoruz gayet etkin ve de güzel çalışıyor. Benim sorunum şu, aynı sistemde farklı dillerde farklı reklamlar görmek istiyorum, örneğin bir ürünün ismini diğer dillerde farklı şekillerde girebiliyoruz, fakat addstuff ve sotew's adds gibi reklam...
  2. H

Türkçelerştirme Sorunu

Cvp: Türkçelerştirme Sorunu bahsettiğin başlıklar bildiğim kadarıyla CMS olarak geçiyor "Admin Panel / Araçlar / CMS" başlığındaki CMS sayfalarının içeriğini ve başlıklarını değiştirebilirsin.
  3. H

ŞİFREMİ UNUTTUM MAİLİ HATASI

Cvp: ŞİFREMİ UNUTTUM MAİLİ HATASI Şu anda kullandığım sistem 1.4.4.0 sıfır. Ama hala aynı hata devam etmektedir. Yardımınız için gerekli panel bilgilerini verebilirim.. İyi Çalışmalar
  4. H

ŞİFREMİ UNUTTUM MAİLİ HATASI

İy Çalışmalar Hürmetler PrestaShop-Tr yöneticileri Prestashop ile çok güzel bir sistem kurdum. Müşterilere giden mailler felan herşey gayet iyi çalışırken, şifremi unuttum maili düzgün gelmiyor. Yani mail geliyor ama boş mail. Yardımcı olursanız sevinirim. Prestashop 1.4.0 kullanıyorum
  5. H

Prestashop Sipariş adresi vs..

Cvp: Prestashop Sipariş adresi vs.. bir araştırıp bakayım cevap vermeye çalışayım. benden daha bilgili arkadaşlar da cevap verecektir.
  6. H

Prestashop Sipariş adresi vs..

Cvp: Prestashop Sipariş adresi vs.. biraz daha açabilir misiniz?
  7. H

DB içeri aktarmada sorun.

İyi Günler. Presta ile kurduğum siteyi başka bir hostinge taşımak için uğraşıyorum. Prestayı yeni hostinge kurdum. Şimdi Veritabanını içeri aktarmak istiyorum fakat "Sütun isim * değiştirmelisiniz" diye bir hata veriyor. Nedeni ne olabilir. Veya birisi yardım edebilir mi :[ bütün panel...
  8. H

Admin paneli dashboard

Cvp: Admin paneli dashboard kullandığınız sistem'den bahsediyoruz. Prestashop'u kullanıyorsunuz, adam footer'a tema reklamı degil PrestaShop sisteminin reklamını yerleştirmiş. neyse daha fazla uzamasın, ben kendim bulurum, daha sonra da burada paylaşırım.
  9. H

Admin paneli dashboard

Cvp: Admin paneli dashboard :) neden etik bulamadğınızı anlayabilmiş değilim. Hepiniz sitelerinizdeki footer kısmında presta ibarelerini orada tutuyor musunuz? bununla onun arasında nasıl bir fark gördünüz de etik bulmuyorsunuz?
  10. H

Admin paneli dashboard

Cvp: Admin paneli dashboard bir takım başka şeyleri örneğin yönetim panelinin indexinde sağda bulunan presta reklamlarını kaldırdım. Ajax dosyalarının içinde. Çıkan dashboard zaten iframe olarak çağırılıyor. o iframe kodunu bi bulsam height degerini "0'a" çekip kurtuluruz. yani ortadan...
  11. H

Admin paneli dashboard

Cvp: Admin paneli dashboard arkadaşlar heralde çok zor sorular soruyorum, yanıt gelmiyor uzun süre?
  12. H

PrestaShop Ücretli Destek Hizmetlerimiz

Cvp: PrestaShop Ücretli Destek Hizmetlerimiz İyi Günler. Presta shop 1.4 kullanıyorum. yönetim panelindeki dashboard'ı kaldırma imkanınız var mı? ücret konusunda da görüşebiliriz. hddntha@hotmail.com
  13. H

Admin paneli dashboard

iyi günler. aradakşlar presta 1.4 ve üzeri sürümlerindeki admin panelinde çıkan dashboard ve sağda çıkan presta reklamlarının iframe kodlarını hangi dosya nereden cekiyor? bunu kaldırmanın bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar
  14. H

Specials Block. 1den Fazla Ürün göstermeme sorunu

Cvp: Specials Block. 1den Fazla Ürün göstermeme sorunu üstad heralde çözülmedi benim problem doğru mudur?
  15. H

Banka havalesine indirim yapmak istiyorum

Cvp: Banka havalesine indirim yapmak istiyorum başlangıçta burada yardım istiyorsun, şimdi senin gibi olan arkadaşlara yardım etmeyeceksen emin ol ilerde başın dara düştüğünde kimse de sana yardım etmez.
Üst Alt