Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

istikrar kullanıcısının son içeriği

1. I

Cosmetik Shop Theme

Cvp: Cosmetik Shop Theme Bu temayı bir kac gün sonra buradan ücretsiz olarak vericem, Böyle basit temalar için 40$ çok arkadaşlar, Bu tema 10$ bile yapmaz
  2. I

Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ]

Cvp: Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ] vay anasını sayın seyirciler 500 bin kişi indirmis bir kişi tşk etmiş, yiyin lan beni
  3. I

Prestashop 1.4.4.x Teması [ theme212 ]

Demo: http://livedemo00.template-help.com/prestashop_35391/ İndir: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B1Re38ZX0jZPYjM3MWI4NjUtOWYxNy00YTI2LTlkZTgtZDViYzY3OWJmMTBl&hl=tr# İndirme Linkine tıklayın sol üste dosya ve orjinalini indir sekmesine tıkladığınızda...
  4. I

Sitenize hit'mi istiyorsunuz.

işte istikrardan bir hizmet daha Site açılalı bir kac gün oldu şuanda deneme aşamasında yayında En güzeli tamamen üçretsiz Sitenize her girişte altı ayrı kombinasyon ile giriş yapıyor. bizzat kendim denedim gayet başarılı Sitenize her girişte 1.Ayrı ip'ten giriş 2.Ayrı işletim sisteminden...
  5. I

Yeni Tema...Masmavi...

Cvp:Yeni Tema...Masmavi... beş para etmeyen berbat bir tema site tasarım olarak ilk okul talebelerinin yaptığı tarzdan yani Kral Çıplak
  6. I

Tema Arşiv...

Cvp:Tema Arşiv... pbulent yazan: bütün temalar yeni adreste görücüye cıkmıştır www.prestashop1.com
  7. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim alicanceti yazan: link gönderildi
  8. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim cardinalbeat yazan: Link gönderilmiştir
  9. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim tozvegolge yazan: Link Gönderilmiştir
  10. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim e_s_a yazan: Link Gönderilmiştir
  11. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim beqo yazan: Eyvallah link gönderildi
  12. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim safaal yazan: link gönderilmiştir
  13. I

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim jewelz yazan: Link gönderilmiştir
  14. I

Sitene Mail Order Formu

yeni adrese taşınmıştır www.prestashop1.com
  15. I

Metro Elektronik Web Servisi

Cvp:Metro Elektronik Web Servisi fazla umutlu olmayın prestashop xml sistemini desteklemiyor. en önemlisi xml güncelemesi siz daha ürünleri eklemeden stoklar ve fiyatlar değişiyor sadece ürün girmeyle olmaz bu iş fiyat ve stokları da takip etmek gerekir.yani kendisini güncellemesi gerekir. bu...
Üst Alt