Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Ücretliyse modül lisanssız presta
ne alakası var bankalar ücretsiz script kullanana pos vermiyor diye oscommerce paralımı internette gırla kullanan var sanal posları nasıl almışlar onlar...
kurdum çalışıyor sorun şudur...anasayfada müzik dinlemeye başlıyosunuz okey sorun yok..fakat diyelim müşterisiniz atıyorum ürün linkine tıkladınız pat müzik kesildi:woohoo: oldumu şimdi...bu sorun hallolurmu sizce:Smüzik hangi sayfaya gitseniz dahi kesilmemesi gerek bence
Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim
mahocalife yazan:
:woohoo: vallahi inan bu akşam kurmaya başladım dedim ya bu üçüncü kurulumum inan 45 dakika geçti kurulumun 2. sayfasında öööyle bekliyorum:silly: yazma izinleri düzelsin diye..dedim ya belli bir süre yazma izni verdiğim halde yeşile...
Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim
hayır onu silmeyeceğim:) de yalnız bu üçüncü sıfırdan kurulumum bir hata olduğunda düzeltemiyorum örneğin flash logo eklemeye çalıştım olmadı eski haline döndüremedim değişiklik yaptığım dosyaları yeniden eklememe rağmen altta sayfada hata diyor ve...