Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kartal3457 kullanıcısının son içeriği

1. K

Ücretliyse modül lisanssız presta

Cvp:Ücretliyse modül lisanssız presta ne alakası var bankalar ücretsiz script kullanana pos vermiyor diye oscommerce paralımı internette gırla kullanan var sanal posları nasıl almışlar onlar...
  2. K

homefeaturedcarousel V 1.1 de neden çalışmıyor?

Cvp:homefeaturedcarousel V 1.1 de neden çalışmıyor? anasayfada çıkmıyor ne yapmak gerek
  3. K

sayfa altındaki linkleri nasıl silerim

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim arkadaşlar problem yok birbirimizi üzmeyelim...
  4. K

akordiyon menü hata

akordiyon menüyü kurduğumda menü çalışıyor fakat sayfa hata veriyor ürün resmine tıklayınca büyültülmüş haline dönmüyor
  5. K

jukebox müzik eklentisi hakkında..

Cvp:jukebox müzik eklentisi hakkında.. evet düzelmesi lazım güzel bir eklenti aslında ama bu işin erbapları sanırım olaya el atar kısa zamanda..
  6. K

jukebox müzik eklentisi hakkında..

kurdum çalışıyor sorun şudur...anasayfada müzik dinlemeye başlıyosunuz okey sorun yok..fakat diyelim müşterisiniz atıyorum ürün linkine tıkladınız pat müzik kesildi:woohoo: oldumu şimdi...bu sorun hallolurmu sizce:Smüzik hangi sayfaya gitseniz dahi kesilmemesi gerek bence
  7. K

Slide featured products kurunca...

Cvp:Slide featured products kurunca... anlayamadım adminlerden yardım bekliyoruz.diğer modülü kurdum homefeturedslide yi o hiç çıkmıyo :laugh:
  8. K

HomeFeaturedSlide

Cvp:HomeFeaturedSlide bende çıkmadı ne yapmak lazım dediklerinizi aynen uyguladım
  9. K

Slide featured products kurunca...

kategori başlığı duruyor fakat liste tamamen yok oluyor kategori listesini bu modülle beraber gösterebilirmiyim
  10. K

flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın

Cvp:flash la ürünlerinizi görücüye çıkarın anasayfa editörü yok oldu pozisyonlardan ayarladım ama birde sayfada hata diyor
  11. K

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim mahocalife yazan: :woohoo: vallahi inan bu akşam kurmaya başladım dedim ya bu üçüncü kurulumum inan 45 dakika geçti kurulumun 2. sayfasında öööyle bekliyorum:silly: yazma izinleri düzelsin diye..dedim ya belli bir süre yazma izni verdiğim halde yeşile...
  12. K

Cvp:sayfa altındaki linkleri nasıl silerim hayır onu silmeyeceğim:) de yalnız bu üçüncü sıfırdan kurulumum bir hata olduğunda düzeltemiyorum örneğin flash logo eklemeye çalıştım olmadı eski haline döndüremedim değişiklik yaptığım dosyaları yeniden eklememe rağmen altta sayfada hata diyor ve...
  13. K

aşağıdaki linkler müşterileri ilgilendirmeyeceği için kaldırmam gerek nasıl yapabilirim.;)
Üst Alt