Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kemter kullanıcısının son içeriği

1. K

META-ETİKET SEKMESİNDE HATA ALIYORUM ???

Cvp:META-ETİKET SEKMESİNDE HATA ALIYORUM ??? sorun neyden kaynaklanıyor bi bilsem mesele hallolcak
  2. K

Cvp:META-ETİKET SEKMESİNDE HATA ALIYORUM ??? <meta name="description" content="Shop powered by Prestashop" /> <meta name="keywords" content="shop, prestashop" /> şunları düzenlemeye çalışıyorum. ama girmiyor hata veriyor..?
  3. K

Cvp:META-ETİKET SEKMESİNDE HATA ALIYORUM ??? .htaccess oluşturmadım henüz. o yok. ama robots.txt klasörüne izni verdim fakat düzelmedi malesef:S
  4. K

TERCİHLER-> META-ETİKETLER sekmesi altında bir düzenleme yapmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum... "Cannot scan root directory" sebebi ne olabilir. yardımcı olursanız sevinirim!! yeni eklemeye tıkladığımda da yine aynı hatayı alıyorum :S
  5. K

Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa?

Cvp:Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa? peki yardımcı olursanız sevinirim.
  6. K

Cvp:Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa? İlginize teşekkürler. ve birşey daha. Sepete ürün eklerken fiyat nasıl katlanıyorsa. Puan da o şekilde artabilir mi. ÖRNEK: ___________________ Sepet 2xçanta(10p) 1xcüzdan(10p) Kargo(30puan) ...TL Toplam: .........TL...
  7. K

Cvp:Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa? s.a hocam, hani ürünlere kg değeri veriyoruz ya. resimdeki çantaya ben atıyom 20 değerini verdim. yani 20 kg. ben bu değerin çantanın belli yerinde (resimde gördüğünüz gibi) görünmesini istiyorum. ben onu puan olarak müşteriye gösterceğim...
  8. K

Cvp:Ürünlere verilen kg değerleri ürünün yanında olsa? yok mu cevap verecek
  9. K

s.a arkadaşlar. Ben kg değerleri üzerinden kargo indirimi ayarladım. Mesela 10 kg değeri verdiğim ürünün 10 sayısı ürünün yanında görünsün. Mesela 10puan/yıldız şeklinde yapmak istiyorum. Maksat müşteri ürünün değerini bilip sepete eklesin. ve toplam ağırlık(puan) dan kargo ücretsiz olsun. kg...
Üst Alt