Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

kurdogkhn kullanıcısının son içeriği

1. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi özel msjlara girmeye calistigim da asagidaki hatayi veriyor. SQL errorDB function failed with error number 1054 Unknown column 'moderated' in 'field list' SQL=INSERT INTO jos_uddeim_emn (moderated, locked, status, popup, public, autoresponder, autoforward...
  2. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi kendisiyle nasil iletisime gecebilirim? Birsekilde gorusme imkanim olursa bir cozum bulabiliriz sanirim. En nihayetinde bunu cozmem gerekiyor. Tek care host degistirmekse kendilerinin onerdigi host ile iletisime gecmek faydali olucaktir sanirim. Tesekkurler.
  3. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi Sayin abim; Server yetkilileri ile gorusmemde php nin secildiginde calismasi icin yukaridaki ekte yeralan dosyanin entegrasyonu yapilmasinin gerektigini soylediler. Yani diger bir adiyla kimlik dogrulamanin yapilmasi gerektigini izah ettiler. Bunun haricinde...
  4. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi serverin php mail ile ilgili bir sıkıntısı yokki. Daha dogrusu olmamasi icin yukarida ekte verdigim dosyayi entegre edebilmem gerekiyor. Bu servera kayit olali daha henuz 20 gün oldu. 4 tane alan adi 1 tane 2 web sitesi barindiran host aldim. :S
  5. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi Linkteki adımları sorunsuz uyguladim zaten. Ancak smtp ile ilgili herhangi bir çözüm saglayabilmis degilim. Yukarida ekte verdigim dosyayi entegre etmem gerekiyor.. Commo da yapmislar ancak prestada henuz yapan yok. Hickimsenin bilgisi yokmu bu konuda :(
  6. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi dediklerinizin nasil yapilicagini bilmememden kaynaklaniyor. Hernasil olursa olsun birsekilde mail yollayabileyimde ne sekilde hangi sunucudan veya serverdan oldugunun pek onemi yok. http://www.presto-changeo.com/en/content/9-fix-email-problems Adresindeki...
  7. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi biri yardimci olabilicek mi :S
  8. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi illa nat*o daki serverdan veya mailden de yollamam gerekmiyor. Yani ben herhangi birsekilde bu mailleri yollayamazmiyim? Kendi gmail hesabimdan da olabilir veya herhangi baska sekillerde de olabilir. Bana bir care soyleyebilicek yok mu :S
  9. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi sordum zaten. kimlik dogrulama ile ancak yapabilmekteymisim. Bunun icinde phpmailer yolladilar. Ancak bunun sisteme kurulumunu cozemedim. Yine destege sordum. Yazilim destegi vermediklerini soylediler. Bir ton laf ettim ancak nafile... Yolladiklari bu phpmailer...
  10. K

Odeme Kargo ve diger bir kac konuda sorun

Cvp: Odeme Kargo ve diger bir kac konuda sorun Hosting firmamin guvenlik sebebi ile smtp kim dogrulama ile mail gonderimine izin verdigini ogrendim. Ve iletisime gecmemin neticesinde ekteki dosya ve : Merhaba, Web siteniz üzerindne iletişim bölümündeki mail gönderim formunuzda kimlik...
  11. K

Natro ve Mail problemi

Cvp: Natro ve Mail problemi konuda yazilan herseyi yapmama ragmen ben neden gonderemiyorum aklim almiyor :S Biri bana yardimci olabilir mi rica etsem ? Tesekkurler.
  12. K

Cvp: Odeme Kargo ve diger bir kac konuda sorun ne mailjete ne kendi serverim araciligi ile ne gmail nede yahoo ile baglanti saglanamiyor. Ayarlardan ziyade baska bi yerde hata var sanirim :S
  13. K

Cvp: Odeme Kargo ve diger bir kac konuda sorun Ayni sizin resimdeki sekilde yaptim. Ancak mlsf. googlemail.com seklindede denedim zaten...
  14. K

Cvp: Odeme Kargo ve diger bir kac konuda sorun tekrar denedim. Bilgi asagidaki gibi guncelledim. smtp server : smtp.googlemail.com kullanici adi sifre Encryption tls port 587 Error: please check your configuration The SMTP connection failed to start [tls://smtp.googlemail.com:587]: fsockopen...
  15. K

Cvp: Odeme Kargo ve diger bir kac konuda sorun network bilgim fena sayilmaz.. butun bilgiler eksiksiz ve dogru ancak hala baglanamadi diyor. Ayrica soyle birsey var. mailjet uzerinden de test maili atmaya calistigimda. Yine oncekinde oldugu gibi asagidaki hatayi veriyor : An Error has...
Üst Alt