Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

lntlee kullanıcısının son içeriği

1. L

Kredi kartı ve sanal pos modulu var.

Cvp:Kredi kartı ve sanal pos modulu var. hayır malesef ne temaya nede kredi kartı modülüne ihtiyacım yok. ben sadece fikrimi belirttim :side:
  2. L

Kredi kartı ve sanal pos modulu var.

Cvp:Kredi kartı ve sanal pos modulu var. bedava dağıtılan script için birilerinin çıkıp yazdığı modüle para istemesi doğaldır, ancak ücretsiz sistem olan prestashop için türkiye destek sitesi açar ve burdan modül satarsanız bu abestir. bu uygulama sitenizin içeriğine yakışmıyor!.
  3. L

Üye Giriş Sorunu

Cvp:Üye Giriş Sorunu valla defalarca silip tekrar upload edip kurmaya çalıştım bu sefer kurulumun 3. aşamasında takılıp kalıyorum, ilngiç bi durum ben çözemedim bunu :(
  4. L

Üye Giriş Sorunu

Cvp:Üye Giriş Sorunu Dosyaları tekrar yükledim ve kuruluma geçtim, fakat kurulumda PHP Global Kayıt Seçeneğin Kapalı (Önerilen) diye bir uyarı veriyo sorun bundan kaynaklanabilirmi? bunu nasıl düzeltebilirim.
  5. L

Üst menüler ve menü ekleme + iletişim formu kayıp?

Cvp:Üst menüler ve menü ekleme + iletişim formu kayıp? iletişim bölümüne yazılan mesajlar, site kurulumunda verdiğiniz webmaster mailinize gelir.
  6. L

Üye Giriş Sorunu

Herkese Merhabalar, Bu foruma yazdığım ilk sorunum, presta kurulumunda webmaster mail ve şifre bölümüne yazdığım bilgilerle siteye normal üye girişi yapılmıyor. Bu sebeple kendi sitemde deneme amaçlı işlem yapmak için benden üyeliğimi girmemi istiyor, yeni üyelik açıp giriş yaptığımda ise...
Üst Alt