Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

magzaci kullanıcısının son içeriği

1. M

Penta ve Modacar xml yardım

Cvp:Penta ve Modacar xml yardım penta xmlikinci dosyayı ekleyemedim ek dosya yüklenmiyor alttaki linkte
  2. M

Cvp:Penta ve Modacar xml yardım teşekürler xml dosyası ekte [file name=ModaCarXml.doc size=31232]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/ModaCarXml.doc[/file]
  3. M

Penta ve modacar için xml yüklemesini nasıl yapabiliriz bütün kaynaklara baktım yardım dosyası bulamadım ürün sayısı fazla olduğu için başka türlü yükleme şansım yok yardım lütfen
  4. M

buda benden olsun

Cvp:buda benden olsun yorumlar için teşekür ederim fakat yanlış anlaşılmışım galiba ben zaten prestashop altyapılı siteyi ekledim hertelden arkadaşa teşekür ederim ürün yüklemede problem yaşıyorum sürekli başlık hatası,link hatası ve başka hatalar veriyor bu konuda ne yapabiliriz
  5. M

buda benden olsun

[[/url] prestashop?a teşekürler, presta-tr teşekürler Profesyonel BİR Online Mağaza olan [EDIT] ?da çalışıyorum arta Kalan zamanımda biraz amatörce yaptığım Sitem yorumlarınızı bekliyorum zamanım fazla olmadığı için bu kadar oldu :) gözdesim arkadaşımıza teşekür ederiz yaptığı blu temayı biraz...
  6. M

Ürün Yükleme problemi

Cvp:Ürün Yükleme problemi ürün yüklemelerinde bazen ürün ismini kabul etmiyor bazen alan link hatası veriyor daha sonra denememde aynı isimle kayıt yapıyor Friendly URL kullanamıyorum benim hostta bu özellik olmadığı için pasif durumda ürünleri yüklerken daha aktif bi çözüm varmı acaba bu tür...
  7. M

Ürün Yükleme problemi

merhaba ürün yüklemede sürekli değişik hatalar veriyor kopyala yapıştırda yapmıyorum ürün isminde değişiklik yapıyorum bu hatalar yüzünden 1 saatte bir ürün ancak yükleniyor hatalardan bazıları Alan linki_yeniden_yaz En azından zorunludur Türkçe (Turkish) Alan indirim_yapılan Geçerli değildir...
  8. M

Çözülemeyen Mail Sorunu!

Cvp:Çözülemeyen Mail Sorunu! ip adresini hosting aldığın firmadan öğrenebilirsin ancak mail server ip adresim dersen yardımcı olurlar ayrıca admin panelde yaptığın ayarlardan Port numarasını (587) yap inşallah olur çünkü aynı sorunları bizde yaşadık
  9. M

Çözülemeyen Mail Sorunu!

Cvp:Çözülemeyen Mail Sorunu! admin panelden ayarlar sekmesi sağdan ikinci ayarların alt sekmesinde email var ordan değiştirebilirsin
  10. M

Çözülemeyen Mail Sorunu!

Cvp: Çözülemeyen Mail Sorunu! STMP ayarlarıyla oynamalısın mail serves ismi yerine ip no'sunu yaz yeter bende bu şekilde çözdüm
  11. M

Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya

Cvp: Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya merhaba kodlar için tşkr ederiz fakat kendi mail adresimizi ekleyeceğimiz yer neresidir bu kodlar arasında değiştirin dediğiniz serverguvenliksistemleri@hotmail.com bölümü yok
Üst Alt