Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Penta ve Modacar xml yardım
teşekürler xml dosyası ekte
[file name=ModaCarXml.doc size=31232]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/ModaCarXml.doc[/file]
Penta ve modacar için xml yüklemesini nasıl yapabiliriz bütün kaynaklara baktım yardım dosyası bulamadım ürün sayısı fazla olduğu için başka türlü yükleme şansım yok
yardım lütfen
Cvp:buda benden olsun
yorumlar için teşekür ederim fakat yanlış anlaşılmışım galiba ben zaten prestashop altyapılı siteyi ekledim
hertelden arkadaşa teşekür ederim ürün yüklemede problem yaşıyorum sürekli başlık hatası,link hatası ve başka hatalar veriyor bu konuda ne yapabiliriz
[[/url] prestashop?a teşekürler, presta-tr teşekürler Profesyonel BİR Online Mağaza olan [EDIT] ?da çalışıyorum arta Kalan zamanımda biraz amatörce yaptığım Sitem yorumlarınızı bekliyorum zamanım fazla olmadığı için bu kadar oldu :)
gözdesim arkadaşımıza teşekür ederiz yaptığı blu temayı biraz...
Cvp:Ürün Yükleme problemi
ürün yüklemelerinde bazen ürün ismini kabul etmiyor bazen alan link hatası veriyor daha sonra denememde aynı isimle kayıt yapıyor
Friendly URL kullanamıyorum benim hostta bu özellik olmadığı için pasif durumda
ürünleri yüklerken daha aktif bi çözüm varmı acaba
bu tür...
merhaba ürün yüklemede sürekli değişik hatalar veriyor kopyala yapıştırda yapmıyorum ürün isminde değişiklik yapıyorum bu hatalar yüzünden 1 saatte bir ürün ancak yükleniyor hatalardan bazıları
Alan linki_yeniden_yaz En azından zorunludur Türkçe (Turkish)
Alan indirim_yapılan Geçerli değildir...
Cvp:Çözülemeyen Mail Sorunu!
ip adresini hosting aldığın firmadan öğrenebilirsin ancak mail server ip adresim dersen yardımcı olurlar
ayrıca admin panelde yaptığın ayarlardan Port numarasını (587) yap inşallah olur çünkü aynı sorunları bizde yaşadık
Cvp: Biz sizi arayalım münüsü isteyenler buraya
merhaba kodlar için tşkr ederiz fakat kendi mail adresimizi ekleyeceğimiz yer neresidir bu kodlar arasında değiştirin dediğiniz serverguvenliksistemleri@hotmail.com bölümü yok