Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mecjos kullanıcısının son içeriği

1. M

Send to friend Modülünde Mail Gönderme Hatası

Cvp: Send to friend Modülünde Mail Gönderme Hatası Hayır sipariş yapıldığında da mail alamıyorum. Nerden kaynaklanıyor olabilir?
  2. M

Cvp: Send to friend Modülünde Mail Gönderme Hatası Ayarlarda bir sorun yok. Herkes aynı cevabı veriyor. Admin panelindeki mail ayarlarından ayarı PHP mail fonksiyonunu kullanması için ayarladım ve ayarları test ettiğimde test mailin gönderiyor fakat site içinden mail göndermeyi gerektirecek bir...
  3. M

Merhaba arkadaşlar, alışveriş sitemde, ürün sayfasındaki arkadaşına gönder modülünü kullanmak istiyorum fakat gönder butonuna tıkladığımda bir hata oluştu diyor ve maili gönderemiyor. Aynı sorunu contact us sayfasında da yaşamıştım o sayfayı kendim yazmak zorunda kaldım. Mail göndermeyle ilgili...
  4. M

Site Dili Bilgisini taşıyan değişken

Cvp: Site Dili Bilgisini taşıyan değişken Kullanımına bir örnek verir misiniz? Örneğin, türkçe dilinin id si 1 olsun. Türkçe dili seçiliyken türkçe dili yazdıran bi kod yazar mısınız? Teşekkürler
  5. M

Site Dili Bilgisini taşıyan değişken

Merhaba, sitemde seçilen dile göre bazı değişiklikler yaptırmak istiyorum bunun için seçilen dil bilgisini taşıyan değişkene ihtiyacım var. Prestashop yazılımında bu bilgiyi taşıyan değişken nedir bilen var mı acaba? Teşekkürler.
  6. M

Site içindeki bir dizine başka bir Presta Kurmak

Cvp:Site içindeki bir dizine başka bir Presta Kurmak Çünkü dil paketi yüklediğim de ürün bilgilerini türkçe olarak görüntüleyemiyorum. Bunun bi yolu varsa onu da yapabilirim. Sitenin belli kısımları türkçe oluyor sadece, ben ürün açıklamaları da türkçe olsun istiyorum.
  7. M

Site içindeki bir dizine başka bir Presta Kurmak

Merhaba arkadaşlar, host a ingilizce presta kurdum ve tr diye bir klasör açarak içine Türkçe presta dosyalarını yükledim ve ordan kurdum fakat o dizini adres çubuğuna yazıp açmak istediğim de http://www.xxxxx.com/tr/ alınırken web sitesi bir hatayla karşılaştı. http://www.xxxxx.com/tr/ bakım...
Üst Alt