Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

mertihsan kullanıcısının son içeriği

1. M

Bayilik Modülü

Cvp:Bayilik Modülü şöle olabilir sol taraftaki hakkımızda kımıs v.s den bayilik başvurusu diye bi bölüm açın orda erekli bilgileri verin kişi int sitenize üye olsun yönetim izinleri bölümünden admin değil ancak ürün ekleme izni verin olsun bitsin.
  2. M

1.1 de hakkımızda - indirimdekiler - sıksorulanlar

Cvp:1.1 de hakkımızda - indirimdekiler - sıksorulanlar araçlar / cms / düzenle ekle sil
  3. M

Anasayfa Değişmiyor.

Cvp:Anasayfa Değişmiyor. aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar ekteki dosyayaı modules / editorial içine atıp 777 yapmayı denesinler [file name=editorial.zip size=14080]http://presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/editorial.zip[/file]
  4. M

Anasayfa Değişmiyor.

arkadaşlar 1.1 tr deki anasayfa bölümündeki yazıları değiştirmeye çalışıyorum ancak Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz diye bir hata yapıorum izin vermem gereken bi yermi var anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz.
  5. M

HTTP 400 Bad Request

Cvp:HTTP 400 Bad Request internet seçenekleri / geçmişi sil
  6. M

HTTP 400 Bad Request

arkadaşlarürün ekledim bir an site hata verdi ve sonra HTTP 400 Bad Request hatası çıktı ne yapmalıyım admin bölümüne giremiorum
  7. M

Ödeme Modülü Yüklenmemiş

öncelikle 1.1.0.5 türkçe yapan arkadaşlardan allah razı olsun çok tşk ler ancak banka havalesi ve kapıda ödeme sistemini seçtigim halde en son adımda yani ödeme bölümüne gelince ödeme modülü yüklenmemiş hatası veriyor. paypal çek google ödemelerini aktifleştirdigim zaman ise sayfa...
  8. M

Site Çok Yavaş

Cvp:Site Çok Yavaş ana sayfaya flash v.b elementler koymuş olabilirsin ansayfanın düzeni ile oynamış olabilirsin
  9. M

Türkçeleştirme

Cvp:Türkçeleştirme tools / tab
  10. M

Presta-Tr BETA V 1.1

Cvp:Presta-Tr BETA V 1.1 link kırık
  11. M

katagoriler uçtu

arkadaşlar tam 5 sefer kurmaya çalıştım kurdum hep bi sorun çıktı son sorunsa sitede katagoriler çalışmıyor geri kalan tüm her şey çalışıyor herhangi bir ürünü görüntüliyemiyorum. sorun nedir acaba ?
  12. M

Sayfa Kayboldu :(

Cvp:Sayfa Kayboldu :( hostta çalıştırıyorum satın al olarak değiştirmiştim şimdi düzelttim ancak hala değişen bi şey yok dosyaları 2 defa yeniden attım yeniden kurdm aynı tas aynı hamam
  13. M

Sayfa Kayboldu :(

arkadaşlar tam 6 saat uğraştım kurdum yaptım ekledim düzenledim en son sepete at tuşunu satın olarak değiştiriyim dedim themes/lang/tr yi açtım sepete at ı buldum satın al olarak değiştirdim sayfayı yeniledim bi baktım sayfa uçmuş 2 kere yeniden kurdum kuruyorum sayfa ingilizce olunca sorun yok...
  14. M

Yönetici Yetkileri

Cvp:Yönetici Yetkileri bende aradım ama bulamadım kullanıcıların özelliklerine girdim genede herhangi ir atama yok (1.0 )
  15. M

Sanal pos işlemleri

Cvp:Sanal pos işlemleri 1. olarak sal pos için presta shop un desteklemesi gerekiyorki şuan için sanırım yok 2. olarak örnek garanti bankası üye iş yri olmanız gerekiyor. 3. garanti bankası ile en az 6 ay çalışmış olmanız gerekiyor. 4.garanti bankası şube müdürü ile aranızın iyi olması ve sizi...
Üst Alt