Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Bayilik Modülü
şöle olabilir sol taraftaki hakkımızda kımıs v.s den bayilik başvurusu diye bi bölüm açın orda erekli bilgileri verin kişi int sitenize üye olsun yönetim izinleri bölümünden admin değil ancak ürün ekleme izni verin olsun bitsin.
arkadaşlar 1.1 tr deki anasayfa bölümündeki yazıları değiştirmeye çalışıyorum ancak
Lütfen editör dosyasının yazılım izinlerini kontrol ediniz diye bir hata yapıorum izin vermem gereken bi yermi var anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz.
öncelikle 1.1.0.5 türkçe yapan arkadaşlardan allah razı olsun çok tşk ler
ancak banka havalesi ve kapıda ödeme sistemini seçtigim halde en son adımda yani ödeme bölümüne gelince ödeme modülü yüklenmemiş hatası veriyor. paypal çek google ödemelerini aktifleştirdigim zaman ise sayfa...
arkadaşlar tam 5 sefer kurmaya çalıştım kurdum hep bi sorun çıktı son sorunsa sitede katagoriler çalışmıyor geri kalan tüm her şey çalışıyor herhangi bir ürünü görüntüliyemiyorum. sorun nedir acaba ?
Cvp:Sayfa Kayboldu :(
hostta çalıştırıyorum satın al olarak değiştirmiştim şimdi düzelttim ancak hala değişen bi şey yok dosyaları 2 defa yeniden attım yeniden kurdm aynı tas aynı hamam
arkadaşlar tam 6 saat uğraştım kurdum yaptım ekledim düzenledim en son sepete at tuşunu satın olarak değiştiriyim dedim themes/lang/tr yi açtım sepete at ı buldum satın al olarak değiştirdim sayfayı yeniledim bi baktım sayfa uçmuş 2 kere yeniden kurdum kuruyorum sayfa ingilizce olunca sorun yok...
Cvp:Sanal pos işlemleri
1. olarak sal pos için presta shop un desteklemesi gerekiyorki şuan için sanırım yok
2. olarak örnek garanti bankası üye iş yri olmanız gerekiyor.
3. garanti bankası ile en az 6 ay çalışmış olmanız gerekiyor.
4.garanti bankası şube müdürü ile aranızın iyi olması ve sizi...