Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Fiyat Görüntülemeyi Kaldırmak
Yok hocam malesef değişiklik yok. Homefeutred.tpl de değişiklik yapmadan önce template içindeki productlist.tpl üzerinden kaldırma yapamayı denemiştim. Onunla ilgili olabilirmi ?
Merhaba arkadaşlar, ürünlerde görüntülenen fiyat, sepete ekle gibi kısımları kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Cvp:Paypal ile Ödeme Almak
Paypal api yi kurmadığımda ödeme kısmında ödeme seçeneği çıkmıyor.
No payment modules have been installed yet. diye uyarı veriyor.
Please refer to logs:
Making new connection to 'api-3t.paypal.com/nvp'
Connect with CURL method sucessfull
Sending this params...
öyle yapıyorum ancak PayPalAPI module ünü aktif etmeden ödeme kısmında ödeme seçeneği gözükmüyor. İki modülüde yani ;
PayPal v1.6
PayPalAPI v1.0
modüllerini aktif ettiğimde ancak ödeme kısmında paypal ile ödeme seçeneği çıkıyor,ancak bu kezde hata mesajı vermekte.
Merhaba paypaldan hesap açtım ve bu kısımda sorun yok. Sitede modül içersine gerekli mail adresini yazıyorum ancak; alışveriş ödeme sayfasında ödeme seçeneği gözükmüor.
Merhaba arkaşlar, Paypal kullanarak ödeme almak istiyorum. Ancak bunu nasıl yapacağım konusunda bilgisizim. Site üzerinde paypal ile ilgili iki adet modül bulunmakta.
PayPal v1.6
PayPal ile ödeme almanızı sağlayan bir ödeme modülü
PayPalAPI v1.0
Accepts payments by PayPal using API
Bunları...
Merhaba arkaşlar presta ile ilgili bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var her sorun için ayrı ayrı konu açıp konu kirliliği yapmamak için sorunlarımı alt alta yazdım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Sorunlarımım ;
1-) Arkadaşca urlyi kullanamıyorum.( Httacess...