Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:hotmaile mail gitmiyor
==== ÇÖZÜLDÜ ====
1: Seçeneklerden EMail e tıkla
2: Çıkan menüde Kendi SMTP parametreinizi ayarlayın. SADECE gelişmiş kullanıcılar a tıkla
3: Aşağıdakileri Yap.
SMTP server : mail.seninsiten.com
SMTP kullanıcı : Senin kullanıcı adın. Genellikle mail adresin...
Cvp:Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak.
mhorzum yazan:
creditcard ismini başka bir isme çevirirken bazı yerleri atlamış olabilir. Yada benim kendi fikrim easyphpyi bırak. appserv kullan.
mhorzum yazan:
== ÇÖZÜLDÜ ==
Selamün Aleyüküm kardeşim.
En sonunda çözdüm. EEE para vermek yerine birazcık uğraşmaya katlanmak gerekir.
Bu esasında sadece kredi kartı modülüydü birazcık modifiye ile taksit tabına çevirdim fakat sonuçta iş görüyor...
wMaster yazan:
Tabii. İşinize gelmedi değilmi ? Millete para ile satacaksınız. Valla ben kullanıyorum ve takır takır çalışıyor. Daha önceden de yapı kredi pos modülünü para ile satmak isteyenlere inat bedava yayınlamıştım bu modülü ve bana sürekli...
Selamlar. İlk olarak Yapı kredi ödeme scriptini BEDAVA yayınlamıştım. Fakat bana acilen taksit tabı lazımdı ve onu tamamlamak üzereyim. %80 tamamlandı ve onuda inat için B E D A V A vereceğim. Allah izin verirse bir kaç gün içinde yayınlarım.
Sorularınız için
zaknebutt@hotmail.com
BUYRUN...
Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava
emegin için tesekkurler arkadasim, eline saglık. Kullanan oldumu peki arkadaşlar? Kesin çalisiyormu? Ben modulu henuz kurmadım, bu konuda bilgi sahibi degilim ve 1-2 sey sorucam, cahilligimi bagislayin.
1- Yapi Kredi PosNetdemis, sadece yapi kredi...
Cvp:TUTARDA TAM SAYI HATASI
bera_ramazan yazan:
============================================
Evet çok farkeder. çünkü kullandığım ykb posnet virgülden sonra en fazla 2 haneyi kabul ediyor.
Selamlar. 1 haftadır bu problem ile uğraşıyorum. Toplam tutarı taksitlere böldüğüm zaman virgülden sonra 3 hanede çıkıyor. Ben sadece virgülden sonra 2 hane çıkmasını istiyorum.
örneğin 338,087 TL yerine 338,08 gibi.
resimde göreceksiniz.bilenler lütfen yardım etsin.
POSNET OOS Entegrasyonu (Modülsüz)
Bu dokümanda, POSNET Ortak Ödeme Sayfası ?nın (OOS), herhangi bir modül kullanmadan, sadece HTML kodlarda değişiklik yapılarak kullanımı anlatılacaktır.
Üye İşyeri web sitesinde, ödeme yapılmak istenen sayfaya dosyada belirtilen özelliklerde bir html ?FORM...