Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Kargo Ekleme İle İlgili Bir Sorum Olacak.
Arkadaşlar diyelimki 5 tane kargo ekliycem. Onlar Çıkmıyor sipariş sayfasında yokmu yaa bunun bir çözümü????
Arkadaşlar Kargo kısmından kargo eklediğimde satın alma penceresinde eklediğim kargo görünmüyor. Bölge seçiyorum tekrar aynı kargoyu düzenlemeye girdiğimde tik kalkmış görünüyor. Ne Yapmalıyım?
Arkadaşlar Prestanın kendi ürün yorum modülünde ürüne yorum eklendiği zaman nasıl silebiliyoruz. Komple değilde mesela tek tek. Bunun için geliştirilmiş bir modül varmı yoksa kendi içinden yapılıyormu?
Arkadaşlar ben prestanın yedeğini alıp başka bir hosta yüklediğimde sorunsuz çalışıyor. Sadece admin girişi yapılmıyor. Ben veritabanında employ da passworde baktım. hep aynı şifreyi girmeme rağmen farklı bir kod yüklüyor. Yardımınızı bekliyorum.
Arkadaşlar Ben Presta Shop Kurcam Fakat Kurulumda Bazı Klasörleri yazılabilir yap uyarısı verio. Tek Tek yaptım olmadı bütün public_html klasörünün alt dizinlerine bile 777 ayarını verdim genede olmadı. Cpanel kullanıyorum.
Yardımınızı Bekliyorum.