Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Nostrakabus kullanıcısının son içeriği

1. N

yeni kurulum yaptım admin paneline giriş yapılmıyo

Cvp:yeni kurulum yaptım admin paneline giriş yapılmıyo ben gerekeni söyledim Ahmet abim :D merak etme .ben geri döndüm artık burayada elimden geldiğince yardım edecem. Uzun bir aradan sorna yine yanınızdayım.
  2. N

yeni kurulum yaptım admin paneline giriş yapılmıyo

Cvp: yeni kurulum yaptım admin paneline giriş yapılmıyo Ahmet beyin verdiği çözüm doğrudur. Lakin siz daha önceki benişmde takıldığım bu konuyu öncesinde bakmış olsaydınız çözediniz. Sizi öncelikle hatanızı sıralıyım muhtemelen siz ; Eski sürüm üzerine güncelleme yapıp yedek alamdan yeni...
  3. N

Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü..

Cvp: Kapıda Ödemeye Ek Ücret Alma modülü.. Denicem ama sanırım birde uygulanmış resminide koysaydın çok şık durudu bu alanda bence ;) Kolaygelsin Yılmaz DURU
  4. N

Acil Yardım arkadaşlar !

Cvp:Acil Yardım arkadaşlar ! jerax01 yazan: ADMİN Klasörünün isimini değiştireni istiyor. İnstall dosyalarını sildikten sonra birde Admin Klasörünün ismini değiştir ve www.siteadı.com/adminXX olarak gir ( XX burdasenin verdiğin isim oluyor) sorun kalmıcak emin ol ;) Kolaygelsin
  5. N

Admin Paneli ve siteye giriş sorunu

Cvp:Admin Paneli ve siteye giriş sorunu androjenex yazan: Site içinde bu konu ile benim bir başlığım var onu arayıp bulursan orda detaylı anlattık. Site yöneticiside bir açıklama verdi bunu dene ben de aynısı oluyordu ama verilen bilgi ile hata ortadan kalktı. Bir zahmet Site içinde arama...
  6. N

admin panel giris hatası

Cvp:admin panel giris hatası Şayet Kulandığın versiyon 1.4 ise bu sorun doğrudur oluyor .Ama eski versiyonları kulanıyorsan bu konuyu ben daha önce açmıştım Çözümü için burayı okuyabilirsin. ÇÖZÜM Kolay gelsin : Yılmaz Duru
  7. N

Özel Ürünler 3' lü Sıra Version 1.2.5.0 ?

Cvp: Özel Ürünler 3' lü Sıra Version 1.2.5.0 ? Bu verdiğiniz örnekleri lütfen bir Scr ile ( resimli) yayınlarsanız isteğinize göre bir çözüm üretelim arkadaşım. Kolay gelsin. Yılmaz DURU
  8. N

PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

Cvp:PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 - bende cookiler çalışmaz hocam ben istediğimde aktif ediyorum istediğimde kapaıyorum. Lakin çok önemli bir konuya parmak bastın aklımdayken söyleyim. Ben bir hata gördüğümde bunu iş olsun diye getirip forumalra direk koymam. Ben en ince...
  9. N

MSN CANLI DESTEK MODÜLÜ V 1.0

Cvp:MSN CANLI DESTEK MODÜLÜ V 1.0 McDaim yazan: Birde bu PM ler nereye geliyor bir bulsam bakacam bakacamda bulamıyom ki :)
  10. N

Tpl Dosyası Nedir ?

Cvp: Tpl Dosyası Nedir ? merak etmeyin devamı var burada eksik bir tek konu ve kare bırakmıyacağım. Bilgimiz çöpe gidecek yoksa bari paylaşalımda bir değeri olsun. 1 insanı aydınalta bilirsek ne mutlu bize..burda yayınaldıkalrımzılada belki faklı düşünceler ve projelerle de insanlar fikirler...
  11. N

Tpl Dosyası Nedir ?

.TPL Nedir ? Dosya Adı Uzantısı: Tema ve Template TPL Dosyaları genellikle tema veya template olarak hazırlanan şablon dosyalarıdır. TPL dosyaları birçok web sitelerinde kullanılan CMS scriptler yani Açık içerik kodlu hazır scriptlerde tema dosyası olarak kullanılır. CMS scripteki bu...
  12. N

Tema Ve CCS

Cvp:Tema Ve CCS acemituccar yazan: 1- Öncelikle Böyle birikim ve deneyime sahip değilsen sakın bu konuda girişm yapma. Bu konuda daha önce açılmış konu başlıklarım var onalrı takip edersen ne söylemk istediğimzi anlarsın. 2- Ha modifiye derken sanım değişik tasarımdan kastın, bunun için...
  13. N

PRESTASHOP v1.4 ' BARİZ HATALAR SERİSİ - 1 -

PrestaShop Son sürümü 1.4.0.4 sürümü içinde bir çok bug buldum bu konuya değinmiyeceğim çünki bir iki başlık altında açıkladım zaten. Burada sizlere bariz bir hatadan söz edeceğim. Admin panelinden Kulanıcılar bölümüne gelip bir kere kendi isminize yada her hangi bir kulanıcının bilgilerine...
  14. N

Prestashop 1.3.1 index beyaz sayfa sorunu çözümü!

Cvp:Prestashop 1.3.1 index beyaz sayfa sorunu çözümü! palavi yazan: Evet her ülke gibi Fransız'lar da bizi sevmez onun için :D Ama onlara şimdi bir show hazırlıyorum yarın bir gün Presta'yı bize altın kap içinde kendileri getirip hediye etmezlerse nederseniz deyin..yani..umarım :D
  15. N

E-Mail Başlık Sorunu!!!! Order confirmation

Cvp:E-Mail Başlık Sorunu!!!! Order confirmation bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi burda verdim konu içinde okursanzı sevinrim. Türkçe Sorunu Hakkında
Üst Alt