Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede 200 liraya sanal pos satılıyor.ancak benim burda çok ciddi bir sorum var. bankasya ve akbankla telefonda konustum ve sanal pos vermemek için ellerinden geleni yaptılar ıvır zıvır istekler dışında en can alıcı talepleri (tabi adamlar kendilerini saglama almak istiyorlar) ciddi miktarda...
Cvp:ÜRÜN RESİMLERİNİN GÖRÜNÜMÜNÜ NASIL DÜZELTİRİM
Ben onu o bölgelerein boyutu kadar ürün girerek çözdüm. (örnegin o alan kara 300x300 yaparsan ps ile arkada beyaz kalmaz) ama css veya tema ya yapılacak ufak tekef degisikliklerle çözülme şansı varsa bende bi cevap aranıyorum bu başlığa :)
Cvp:Orj. ve Türkçeleştirilmiş Sayfalar Arasındaki
tamamdir çozdum. Boyle bir sorun yasayan
Ayarlar--->Urünler kismindan Thickbox yerine urun sayfasinda JqZoom etkinlestir secenegini kullanirsa sorun kalkiyor
Selamlar,
Prestanın orjinalsitesindeki demo versionunda örneğin http://www.prestashop.com/demo/music-ipods/1-ipod-nano.html sayfasında ürünün üstüne tıklayınca ekranda ufak bir animasyon yapip urunu tam sayfa gosteriyor ve esc ye basinca eski haline donuyor. ama turkce surumde urunun ustune...