Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

oguzhan306 kullanıcısının son içeriği

1. O

sanal pos

Sitede 200 liraya sanal pos satılıyor.ancak benim burda çok ciddi bir sorum var. bankasya ve akbankla telefonda konustum ve sanal pos vermemek için ellerinden geleni yaptılar ıvır zıvır istekler dışında en can alıcı talepleri (tabi adamlar kendilerini saglama almak istiyorlar) ciddi miktarda...
  2. O

Sayfa tasarımına müdahale

Selamlar, şeklindeki sitede üst tarafta duran arama kutusunu nasıl sağ tarafa alırız?
  3. O

prestashop içindeki gizli linkler - çözüm

Cvp:prestashop içindeki gizli linkler - çözüm Eline sağlık :)
  4. O

ÜRÜN RESİMLERİNİN GÖRÜNÜMÜNÜ NASIL DÜZELTİRİM

Cvp:ÜRÜN RESİMLERİNİN GÖRÜNÜMÜNÜ NASIL DÜZELTİRİM Ben onu o bölgelerein boyutu kadar ürün girerek çözdüm. (örnegin o alan kara 300x300 yaparsan ps ile arkada beyaz kalmaz) ama css veya tema ya yapılacak ufak tekef degisikliklerle çözülme şansı varsa bende bi cevap aranıyorum bu başlığa :)
  5. O

Orj. ve Türkçeleştirilmiş Sayfalar Arasındaki Fark

Cvp:Orj. ve Türkçeleştirilmiş Sayfalar Arasındaki tamamdir çozdum. Boyle bir sorun yasayan Ayarlar--->Urünler kismindan Thickbox yerine urun sayfasinda JqZoom etkinlestir secenegini kullanirsa sorun kalkiyor
  6. O

Orj. ve Türkçeleştirilmiş Sayfalar Arasındaki Fark

Selamlar, Prestanın orjinalsitesindeki demo versionunda örneğin http://www.prestashop.com/demo/music-ipods/1-ipod-nano.html sayfasında ürünün üstüne tıklayınca ekranda ufak bir animasyon yapip urunu tam sayfa gosteriyor ve esc ye basinca eski haline donuyor. ama turkce surumde urunun ustune...
  7. O

Sepete ekleme sorunu

Cvp:Sepete ekleme sorunu cokie silince duzeliyo ama cok saçma bunun bir şekilde düzeltilmesi gerekiyor
  8. O

KATAGORI HATALARI

Cvp:KATAGORI HATALARI yayına acmak istedigin kategorinin edit kismina gel orada "Grup erişimi" var onu isaretle kaydet düzelir.
Üst Alt