Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

omererkan kullanıcısının son içeriği

1. O

OttoStudio

Cvp: OttoStudio Sitenin alt yapısı güncellenmiştir. Beğeninize sunarım.
  2. O

sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz

Cvp:sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz info@divitcreative.com adresinden iletişim kurabilirsiniz.
  3. O

metropol Yayinlari

Cvp:metropol Yayinlari * Siparişlerim * Adreslerim * Bilgilerim burada standartta kredi slibleri ve iadeler de olması lazım bu şekilde nasıl kısalttınız. Teşekkürler
  4. O

metropol Yayinlari

Cvp:metropol Yayinlari Merhaba armando öncelikle siteye verdiğin emek ortada eline sağlık kuçuk bı detay css ile ilgili biraz iyileştirme yapılabilir ornek left, center ve rigth bloklar birleşik onları 5 er piksel açmanı tavsiye ederim ve buna benzer yerler. sana iki sorum olacak...
  5. O

Altın Nokta Yayınevi

Merhaba arkadaşlar; Yeni bir sitenin heyecanını yaşamaktayız. Site Adresi: http://www.nokta2000.com/ Versiyon: Prestashop 1.1 Tema: Minimalist (Yapılan editlemeler o kadar çokki orj. temamın biraz dışı) Kullanılan modüller: * Top horizontal menu v1.3 * Flash Carousel v0.1 *...
  6. O

kargoo acil acil acil yardımlarınızı bekliyorm ark

Cvp:kargoo acil acil acil yardımlarınızı bekliyorm ark haznedarli Merhaba; Yukarıdakı ımageda ornek bır sıparıs gozukuyor bu benım eskı sıparıslerımden bırı teslım edıldı ve kargo konusunda bır tek sıkıntı yasanmadı. gordugun gıbı kırmızı ıle ısaretlenmıs ıkı alan var bırıncısı >>> Taşıma...
  7. O

OttoStudio

Cvp:Sticker and Sticker omererkan yazan: bu mesajı yazdıktan sonra sızın yazınızı gordum. 1.soteward modulunu kurun 2.facebook sayfanızda sol blokta yer alan profil kartı oluştur yada *sitene hayran kutusu ekle (sadece fun sayfaları için geçerli) gerekli ayarlarını yap 3.facebook un verdıgı...
  8. O

OttoStudio

Cvp:Sticker and Sticker cenkgursu yazan: cenkgursu arkadaşıma tşk ederim benden önce arkadaşa yardımcı olmuş fakat küçük bir ekleme yapmak istiyorum yukarıda yazılı kod kişiye özeldir eğer bu kodu alır yapıştırır iseniz Sticker and Sticker'ın fun sayfasını lınklemış olursunuz. :) facebook ta...
  9. O

tam sayfa görüntüleme nasıl olur

Cvp:tam sayfa görüntüleme nasıl olur Merhaba burcka; global.css içinde aşağıdaki kodu bul global.css tema klasorunun ıcınde css nin içindedir. aşağıdaki kod benım sıteme aıt ama ilk satır aynıdır "980" olan kısım orayı "auto" olarak değiştirirsen istediğin olur. #page{ width: 980px; margin: 0...
  10. O

OttoStudio

Cvp:Sticker and Sticker Tşk Ederim
  11. O

OttoStudio

www.stickerandsticker.com Prestashop versiyon 1.1 Kulanılan modüller kayanresim modülü (anasayfa) SotEW's Adds v0.4 (anasayfa,sol blok) Kullanılan tema Prestashop standart Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim... Güncelleme:04.05.2011 Sitenin adı ve domaini değiştirilmiştir. Site...
  12. O

sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz

Cvp:sepete eklemeyi kaldırabilirmiyiz Slm stok modunu acıp stok sayısını 0 girin ve stokta yokken sipariş verme yi aktif yapın bu şekilde sepete ekle butonu katalogda pasivize olur ürün detayında ise gözükmez fakat fiyatı gizleyemessiniz ya 0.00 tl olur yada ürünün gerçek fiyatı gözükür.
  13. O

yenı sayfa nasıl olusturuluyo ?? yardım luıtfenn

Cvp:yenı sayfa nasıl olusturuluyo ?? yardım luıtfenn Ekteki dosyada anlatmaya çalıştım takıldığın bir yer olursa lütfen yaz... Kolay gelsin
  14. O

Modül Sayfası ve Anasayfa sorunu

Herkese Slm arkadaslar admın panelınde yer alan modul sayfası gozukmuyor olagan dısı hıcbırsey yok ayrıca aynı anda olusan anasayfada sag moduller ve ve alt lınk sırası bunlarda kayıp ne yapmalıyım yardımlarınızı beklıyorum. konu ıle ılgılı yaptıgım on arastırmada buldugum bu konu dıkkatımı...
Üst Alt