Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Home Featured Javalı Resim gösterimi
dostum resimler görünmüyoor.tamam çalışıyor ama görünmüyor. buınun sebebi nedir. ayrıca konulara hiç cvp yazmıyorsun?
Cvp:Turuncu Tema ürünleri
hiç alakası yok arkadaşım. ben sana onu mu tarif ettim. temada ürünler yan yana 2 tane olur mesela demi. ben onmu 3 yapmak istiyorum yada küçüktmek genişletmek istiyorum.
Cvp:Turuncu Tema ürünleri
işte usta. burdaki ürün mesela anasayfada kocaman ve tek. ben bunu 2 şer yada 3 er tane yapmak istiyorum. yani ordajki ürünün şekliyle ve ebatıyla oynamak istiyorum. bunu nasıl ve hangi prog.la başarabilirm.
dosyalar bölümündeki Turuncu Tema da ürünler tek şekilde ve büyük olarak gösterilmekte. onun ikitane yan yana ve çok büyük olmayacak şekilde yarlamak istiyorum. yardım edermisiniz?
arkadaşlar Hakkımızda bölümünü nereden editleriz ? orada şu yazı var hani "Bu gün aldım bir çiti aferin sana çamaşır derdi bitti ha ha ha ha ha " deli oldum. bir de iletişim bölümünde yazı yazıyorlar da o nereye geliyor ?