Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

pramitincizgisii kullanıcısının son içeriği

1. P

Turuncu Tema ürünleri

Cvp:Turuncu Tema ürünleri yaw 6 gün olmuş bir cvp yazmamıssın, çözümü sendemi bişmiyorsun a.q
  2. P

Home Featured Javalı Resim gösterimi

Cvp:Home Featured Javalı Resim gösterimi dostum resimler görünmüyoor.tamam çalışıyor ama görünmüyor. buınun sebebi nedir. ayrıca konulara hiç cvp yazmıyorsun?
  3. P

Turuncu Tema ürünleri

Cvp:Turuncu Tema ürünleri hiç alakası yok arkadaşım. ben sana onu mu tarif ettim. temada ürünler yan yana 2 tane olur mesela demi. ben onmu 3 yapmak istiyorum yada küçüktmek genişletmek istiyorum.
  4. P

Turuncu Tema ürünleri

Cvp:Turuncu Tema ürünleri arkadaşlar, admin, sesimiz geliyormu ?
  5. P

Turuncu Tema ürünleri

Cvp:Turuncu Tema ürünleri işte usta. burdaki ürün mesela anasayfada kocaman ve tek. ben bunu 2 şer yada 3 er tane yapmak istiyorum. yani ordajki ürünün şekliyle ve ebatıyla oynamak istiyorum. bunu nasıl ve hangi prog.la başarabilirm.
  6. P

Turuncu Tema ürünleri

Cvp:Turuncu Tema ürünleri yaw arkadaşlar. bu sitenin bir admini, Mod. u falan yokmu cevap versin ya!
  7. P

Turuncu Tema ürünleri

dosyalar bölümündeki Turuncu Tema da ürünler tek şekilde ve büyük olarak gösterilmekte. onun ikitane yan yana ve çok büyük olmayacak şekilde yarlamak istiyorum. yardım edermisiniz?
  8. P

Üst menüler ve menü ekleme + iletişim formu kayıp?

arkadaşlar Hakkımızda bölümünü nereden editleriz ? orada şu yazı var hani "Bu gün aldım bir çiti aferin sana çamaşır derdi bitti ha ha ha ha ha " deli oldum. bir de iletişim bölümünde yazı yazıyorlar da o nereye geliyor ?
  9. P

PrestaShop v1.0 Admin Panel Türkçe Yapılması

Cvp:PrestaShop v1.0 Admin Panel Türkçe Yapılması çok açıklayıcı olmuş saol.sql da öyle çalışmıyor. :angry: :angry: :angry:
  10. P

İlk site bende olsun.

Cvp:İlk site bende olsun. üstad eyw.güzel olmuş da bu link meselesini nasıl becerdin. paylaşırmısın. http://www.nanocozum.com/8-lcd-koruyucu ???
Üst Alt