Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

profhanddrop kullanıcısının son içeriği

1. P

neden resimlerde presta shop icon cıkmaya başladı

Cvp: neden resimlerde presta shop icon cıkmaya başladı teşekkürler hata çözüldü :) demekki ben kurcalamışım coksa daha once cıkardı :)
  2. P

neden resimlerde presta shop icon cıkmaya başladı

şimdiye kadar icon cıkmıyordu ayrlardan mı yoksa nerden cıktıgını anlayamadım ürün resimlerine icon ekllenmeye başladı çirkin gözüküyor bence sebebini bilen varmıdır ?
  3. P

Renk ve beden kombinasyonu yapınca bir sorun oluşt

arkadaşlar renk ve beden kombinasyonu yaptım ve ürüne gidince (Mevcut: Bu ürün mevcut değil. ) yani stokta yok yazıyor sepete atamıyoruz ama kategoride sepete atabiliyoruz bunun sebebi nedir ? stok sayısını kombinasyondada arttırdım :S bi çözümü varmı ?
  4. P

tshirt için beden modülü veya ne yapabilirim

Cvp: tshirt için beden modülü veya ne yapabilirim malesef bulamadım link verirmisin forumda varsa veya boyle bir çözüm varsa
  5. P

Cvp: tshirt için beden modülü veya ne yapabilirim ? kimsenin bilgisi yokmu
  6. P

arkadaşlar t-shirt için secenek olarak bedenleri ve kafamdan bazı secenekler koymak istiyorum bunu nasıl yaparım bana sipariş ile birlikte o özellikler gelsin bu mumkunmu cogu sistemde var rasladım nasıl bir çözüm bulabiliriz ?
  7. P

Presta shop ödeme yap butonu yazısı

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı Mc daim :) sadece kapıda ödeme sistemi ileçalışıyorum sanal pos um yok malesef Sorunu çözdüm saol kardeşim mahocalife saolun arkadaşlar modüles/Blockcart/tr.php den değiştirdim en sonunda bulabildim yani :) arayanlar bu şekilde değiştirebilirler...
  8. P

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı Malesef yok hocam o yollardanda bulamadım kapıda ödeme diye musteriler sepette bırakıp cıkıyorlar acil yolunu bulmam lazım gercekten
  9. P

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı hocam swf sanırımda bakın www.breakdans.net/shop bunu nereden bulabilirim fikriniz varsa değiştirmek istiyorum ödeme yap değilde devam et diye mesela cunku kapıda ödeme alıyorum bunun için gerekli
  10. P

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı bulamadım arkadaşlar varmı bilen ??
  11. P

Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı burda yok yanlız ben bakmıştım oraya
  12. P

Presta shop ödeme yap butonu yazısını nereden değiştirebilirim tam olarak yerini bilen varmı acaba
  13. P

mail taslaklarını nereden değiştirebilirim

Cvp:mail taslaklarını nereden değiştirebilirim tmm teşekkürler denicem
  14. P

mail taslaklarını nereden değiştirebilirim

ücret odendiginde veya odeme beklendiginde değiştirdigimiz zaman mail gonderiliyor bunları biz oluşturabilirmiyiz veya nasıl taslakları değiştirebiliriz bilgisi olan varmı ?
  15. P

Müşteriye mesaj ile bilgilendiren eklenti varmi

Diyorumki benim numaram uzerinden bilgilendirme mesaji atilsa bu sekilde bir eklenti varmıdır
Üst Alt