Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar renk ve beden kombinasyonu yaptım ve ürüne gidince (Mevcut: Bu ürün mevcut değil. ) yani stokta yok yazıyor sepete atamıyoruz ama kategoride sepete atabiliyoruz
bunun sebebi nedir ?
stok sayısını kombinasyondada arttırdım :S bi çözümü varmı ?
arkadaşlar t-shirt için secenek olarak bedenleri ve kafamdan bazı secenekler koymak istiyorum bunu nasıl yaparım bana sipariş ile birlikte o özellikler gelsin bu mumkunmu cogu sistemde var rasladım nasıl bir çözüm bulabiliriz ?
Cvp:Presta shop ödeme yap butonu yazısı
Mc daim :) sadece kapıda ödeme sistemi ileçalışıyorum sanal pos um yok malesef
Sorunu çözdüm saol kardeşim mahocalife
saolun arkadaşlar modüles/Blockcart/tr.php den değiştirdim en sonunda bulabildim yani :)
arayanlar bu şekilde değiştirebilirler...
Malesef yok hocam o yollardanda bulamadım kapıda ödeme diye musteriler sepette bırakıp cıkıyorlar acil yolunu bulmam lazım gercekten
hocam swf sanırımda bakın www.breakdans.net/shop bunu nereden bulabilirim fikriniz varsa değiştirmek istiyorum ödeme yap değilde devam et diye mesela cunku kapıda ödeme alıyorum bunun için gerekli
ücret odendiginde veya odeme beklendiginde değiştirdigimiz zaman mail gonderiliyor bunları biz oluşturabilirmiyiz veya nasıl taslakları değiştirebiliriz bilgisi olan varmı ?