Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

psatha kullanıcısının son içeriği

1. P

PrestaShop Türkiye Takımı

Cvp: PrestaShop Türkiye Takımı merhaba, peki neler yapmamız lazım gelir?
  2. P

Presta Toplu Ürün aktarımı

Cvp: Presta Toplu Ürün aktarımı dostum bence en güzeli, csv dosyalarını hazırlayıp mysql'den aktarmaktır. zira bende öyle yaptım. kolay gelsin.
  3. P

Google +1 Butonları için Modül

Merhaba Arkadaşlar, Malumunuz Google, Google +1 diye bir icat çıkardı, bunu da prestashopa uygularken zorlanmamanız için sizlere bir modül veriyorum. bunu kurduğunuz zaman sorunsuzca kullanabiliyorsunuz. facebook beğen gibi bir şey bu. Herkese Kolay Gelsin. Saygılarımla Muzaffer
  4. P

presta shop ön sayfa genişgi Nasıl ayarlarım

Cvp: presta shop ön sayfa genişgi Nasıl ayarlarım temandaki css dosyalarını kurcalayabilirsin.
  5. P

Admin panelinde hiç bir düzeltme yapmaıyorum

Cvp: Admin panelinde hiç bir düzeltme yapmaıyorum merhaba arkadaşım. bence kullandığın temadan kaynaklanıyor olabilir. geçenlerde benimde başıma gelmişti. standart prestashop temasından başka bir tema kullandıysan o temada değişiklik yapamıyorsan. düzeltmelerini yapacağın zaman standart...
  6. P

Yeni Blok Oluşturma

Cvp:Yeni Blok Oluşturma blocksocialnetworks_v0.2.5.zip biliyorum belki çok çok geç bir cevap belki ama en azından bu başlığı okuyan başka ve yeni bir arkadaş olursa en azından sıkıntı çekmesin diye düşündüm. ekteki dosyaları modüllere aktardıktan sonra, yönetim panelinden modüller kısmından...
  7. P

Presta Sayaç Lazım

Cvp:Presta Sayaç Lazım Teşekkürlerimi Sunuyorum.
  8. P

Veri Tabanı Sunucusu Müsait Fakat Veri Tabanı

Cvp:Veri Tabanı Sunucusu Müsait Fakat Veri Tabanı Merhabalar, Bu Sorun Benim Kanımca(Defalarca Denedim) Veritabanı Adını ve Kullanıcı Adını Az Karakterle Yazınıca ortaya çıkıyor, Örn: ugu_vt = veritabanı adı ugu_us gibi
  9. P

1.2.5 Google Sorunu

Cvp:1.2.5 Google Sorunu dediğim gibi sitenizdeki 1.2.5 dosyaları sorunlu, içerisinde zararlı kodlar var daha kurulum esnasında bunları yapıyor resimi de ekliyorum. bilgilerinize bilgisayarımda daha bir sürü script var benim bilgisayarımda olmuş olsa diğer dosyalara da bulaşır ve yapmış...
  10. P

1.2.5 Google Sorunu

Cvp:1.2.5 Google Sorunu yeniden yükleme yapmam lazım. zira 1.3 sürümünden hiç memnun kalmadım. baştan sorunlu ayarları vs. teşekkürler ilgileriniz için
  11. P

1.2.5 Google Sorunu

Merhabalar, siteden 1.2.5 sürümünü indirdim fakat google amcadan bir mesaj aldım. şu sayfanız riskli diye firefoxta söyledi bu yüzden sildim sitemi komple
  12. P

1.2.5 versionu Admin paneli sorunu

Cvp:1.2.5 versionu Admin paneli sorunu sitenizin üyesiyim ama son indirdiğim 1.2.5. ve 1.3. dosyalarında bu tip hatalar ile karşılayoruz. saygılarımızla
  13. P

Boş sayfa sorunu.

Cvp:Boş sayfa sorunu. çooook teşekkür ediyorum.
  14. P

Presta 1.0 da sağ ve sol tarafa blok menü ekleme ?

Cvp:Presta 1.0 da sağ ve sol tarafa blok menü ekleme ? kardeş ekte gönderdiğim dosyaları modules klasörüne at, yönetim panelinden de modullere gir, daha sonra bunları aktif et ve modülü aktif ettikten sonra konfigure linkine tıklayarak editleyebilirsin. gerisi sana kalmış! [file...
  15. P

bende varım

yardımcıu olabileceğim ölçüde yardımcı olabilirim
Üst Alt