Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tasarimci kullanıcısının son içeriği

1. T

Prestashop Kurulum Notları

Merhaba, Uzun bir aradan sonra tekrar prestashop kuruyorum. Tercih ettiğim sürüm 1.7.x kurulum sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmıyorum, ancak kurulum bitip ön sayfa veya admin paneli tıkladığımda karşıma beyaz ekran çıkıyor. Öncelikle prestashop un 1.7.x versiyonu için server olarak...
  2. T

Bir önemli sorum ve bir önemli sorun

Cvp:Bir önemli sorum ve bir önemli sorun ben onuy kolay anlaşılsın diye örnek olarak söyledim. Tabi klasörün ismi ve yolunu doğru yazdım bu konuda en ufak bir terreddütüm yok...
  3. T

Cvp:Bir önemli sorum ve bir önemli sorun Tabiönce subdomaini actım. Bu konuda bir sıkıntım yok. magaza.darisibasina.com seklinde giris yapildiginda sayfaya ulasilabiliryor. Ancak asil sorunum 1- yüklemeyisorunsuz bir sekilde yapmama ragmen admin paneline sorunsuz bir sekilde girebiliyorken...
  4. T

Önce Sorunum: Sitemi hiçbir sorunla karşılaşmadan kurdum. Admin paneline sorun yaşamadan giriyorum ancak sitem açılmıyor. http://www darisibasina.com/magaza/ Şimdi Sorum: Kurduğum web sitemi http://magaza.darisibasina.com şeklinde tanımlamayı ayarlarda nasıl yapabilirim. ayarla bölümünde...
  5. T

Nitelik Grup eklemede "Bu ürün mevcut değil" sorun

merhaba, ürünler için birden fazla nitelik eklemek istediğim de (örneğin; beden, renk vb) "Bu ürün stokta mevcut değil" yazısı çıkıyor ve sepete ekle butonu ortadan kalkıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba?
  6. T

Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy

Cvp:Arkadaşlar ürün satın alırken kargo sorunu yaşanıy bendeki hata belirtilen herşeyi yapmama rağmen devam ediyor :( lütfen yardımcı olur musunuz?
  7. T

Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" hatası????

Cvp:Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" hatası???? çözdüm sorunu :) kendin pişir kendin ye oldu birazda
  8. T

Saldırı girişimi: "Geçerli kargo yok" hatası????

Bu hata neden çıkar bir bilen var mıdır?
  9. T

Modul yükleme ile ilgili

Cvp:Modul yükleme ile ilgili çok yardımcı oldunuz... Yahu ben burada yardım bulabileceğimiz sanıyordum, ancak gördüm ki buradakiler en az benişm kadar cahil prestash konusunda.
  10. T

Modul yükleme ile ilgili

Cvp:Modul yükleme ile ilgili 1o puanlık uzman sorusu; Modülü 1.2.x e uyumlu hale getirebilmek için ne yapabilirim?
  11. T

"Özel Ürünler"e nasıl yeni ürün eklerim

merhaba ben prestashopta cok yeniyimo yüzden birçok seyi deneme yanılma ileögreniyorum ancak ne kadar arastırdıysam "ozel urunler" e yeni urun eklemeyi bulamadım bu konuda cok acil bana yardımcı olur musunuz?
  12. T

Modul yükleme ile ilgili

Çok basit bir sorum olacak. ben v1.2.0.4 yukledim dosyalar bolumunden 1.1 ile uyumlu modullerden iki tanesini siteme yukledim ancak modul listesinde gorunmuyor. acaba bunlar 1.2.0.4uyumlu olmadıgı icin midir? cunku yukleme sırasında herhangibir uyarı vermedi aksine "basari iel tamamlandı "dedi.
  13. T

Türkçeleştirme

Cvp:Türkçeleştirme Bazı dosyalar "Bu dil uyumlu değil ve ön ve arka ofis tarafından kullanılamıyor çünkü bazı dosyalar bulunamıyor." diye hata veriyor...
Üst Alt