Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

tatar59 kullanıcısının son içeriği

1. T

Üye girişi yapmayan fiyatları göremesin.

Buldum arkadaslar. Lazım olur diye yazıyorum tpl dosyalrının basına <price kısmından once ekliyoruz ve add cart wiev butonlarının bulundugu koddan sonra kapatıyoruz kodu {if $logged eq 1} açılan if bu {/if} kapatmak için kod ta bu
  2. T

Üye girişi yapmayan fiyatları göremesin.

merhaba eskiden böyle bir başlık vardı sanırım ama bulamadım üye girişi yapmayana fiyatları nasıl gizlerim ? Bayi mantığı ile çalışıcamda.
  3. T

Üye Olurken İstedigi Bilgiler

Cvp: Üye Olurken İstedigi Bilgiler arastırdım ama bulamadım bekliyorum
  4. T

Cvp: Üye Olurken İstedigi Bilgiler Yok anlamadınız o modulleri kaldırmak problem değil çözümde değil. Ben siteme birisi kayıt olurken istenilen bilgileri en aza indirmek istiyorum daha kolay üye olsunlar requiest kısımları olmasın kayıt olma formunda sadece üst kısım olsun.
  5. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok Rica ederim kolay gelsin yardımcı olabildigime sevindim.
  6. T

Bu urun, artık stok

Cvp: Bu urun, artık stok Derdin neki senin ? Tamma yardımcı olmusun saol ama kod değişikliğine gerek duymadan panel üzerinden yapılabilcegi yazılmış ve doğru söylenmiş ilk gönderdiginr esimde mağaza çevirisine bas sağından türkçe bayraga tıkla sana tercümeler zaten acılcak. Ordan istedigini...
  7. T

Merhaba Arkadaslar prestashopta siteye üye olunurken istedigi bilgiler fazlasıyla uzun ve müşteri kaçmasına neden oluyor. Siteme Üye olurken sadece kişisel bilgilerin doldurulmasını daha sonra müşteri isterse adres bilgilerini doldurmasını istiyorum. Adres olmadan sipariş veremicegini biliyorum...
  8. T

sipariş mailini alamıyorum

Cvp: sipariş mailini alamıyorum aylardır presta kullanıyorum bir çok forumda aynı sorun vardı duzeltemiyorduk sayenizde duzeldi çok saolun büyük bi sıkıntıdan kurtuldum :)
  9. T

Taşıma Sorunu / Tüm Çözümleri denedim olmadı

Cvp: Taşıma Sorunu / Tüm Çözümleri denedim olmadı Sorun Çözülmüştür sevgili sunucum eksik eklentileri kurmus :)
  10. T

Cvp: Taşıma Sorunu / Tüm Çözümleri denedim olmadı evet hocam yazma izinleri tamamen ayarlı hatta install klasorunu atıp kontrol de ettim hepsi düzgün
  11. T

Merhaba arkadaslar bir hosting firmasından hosting kiralıyordum Yetmedi bir sunucu kiraladım. Sunucum acıldı prestashop kurulu bir sitemi yeni sunucuya tasıdım. Sql lerini attım ancak siteye girdigimde beyaz bir sayfa beni karsılıyor. Admin panelindede beyaz bir sayfa var sitede hiç birşey...
  12. T

Satıs Yapınca Mail

Cvp: Satıs Yapınca Mail spamda da yok diğer ödeme modullerini kullanmadıgım için deneyemedim sanal pos alabilirsem o zamanda denerim ama bu benim için buyuk bir sorun
  13. T

Satıs Yapınca Mail

merhaba arkadaslar presta ile kurdugum sorunları bitmeyen bir sitem var :) her sorunu kafayı yeme derecesine gelinceye kadar çözdüm ancak tek bir sorun kaldı normalde baslık açmadan hep aramalarla çözdüm sorunlarımı ama bunda artık pes edip tıkandım ve yardım istiyorum. Siteme kapıda ödeme...
  14. T

Aynı kategorideki diğer ürünler

Cvp: Aynı kategorideki diğer ürünler yani bu modulun sıralaması produc.tpl mi ? o zaman produc.tpl den bu modulun kodlarını bulup en alta yapıstırsam sorunsuz gözükürmü doğrumu anladım
  15. T

Aynı kategorideki diğer ürünler

Merhaba arkadaslar modullerden aynı kategorideki diğer urunler modulunu aktif ettim ürün ile açıklama arasında sorunsuz gözüküyor ancak ürününün acıklamasını üründen çok ayırıyor ben bunu ürünün üstüne veya en alta açıklamanın altına almak istiyorum. Position kısmından denedim olmuyor bunu nasıl...
Üst Alt