Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Mavi Tema
çok harika süper elinize sağlık
bir şey sorcam bu windows 7 yazan 1.2.3.4.5.6 diye resimler dğişen modülün ismi nedir acaba ? nasıl indirebiilirim ?
Cvp:Presta Kurulumu
hangi konuda problem var ftp ile dosyalari atin
sonra instal linkini acin orda eksikelr gözükecekdir izin verilmesi gereken dosyalara filezilla ile izin verin 777 forumda ayrica kullanim kilavuzu mevcut
Cvp:presta shop bedavami ?
ikidolar yazan:
hocam tesekür ederim su an kurulumu yaptim ve kategorileri de olusurdum fakat bu kategori siralamasi neye göre ben bunu ayarlayamazmiyim ? simdiden tesekür ederim
arkadaslar merhaba
kafayi yemek üzereyim
kurulumu yaptim fakat bir türlü türkce ve almanca yapamadim
önce languagesden flag ve iso kodunu giriyorum TR diye sonra ok dediigmde warning isareti var sonra import deyince masaüstündeki gzip li dosyayi gösteriyorum fkat dosya ciakrilamadi hatasi...
Cvp:presta shop bedavami ?
ikidolar yazan:
anladim hocam yani kurmak ücretsiz ve onnla birlikte gelen eklentiler ücretsiz oluyor yani sadecepost modüllerimi ücretli oluyor ilginize tesekürler
merhaba arkadaslar
benim bir sorum olacak
bu presta yi sitemize kurmak ve kullanmak tamamen ücretsizmi ? ve ücretisz ise ürünleri satin alanlar ödemeyi nasil yapiyor
ben isvicrede siteme kurmak istiorum arastirmama göre presta icin post finance ödeme alabilmem icin 200 chf istyiorlar bu 200...