Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

teknikelektronikci kullanıcısının son içeriği

1. T

homefeaturedcarousel modulu kurdum ama resimler çı

Cvp:homefeaturedcarousel modulu kurdum ama resimler çı bahsettiğiniz linkteki çıkan modülmü hani resimleri değişsen? http://www.gozdesm.com/
  2. T

Presta Kurulumu

Cvp:Presta Kurulumu demek ki adres doğru değil
  3. T

Mavi Tema

Cvp:Mavi Tema çok harika süper elinize sağlık bir şey sorcam bu windows 7 yazan 1.2.3.4.5.6 diye resimler dğişen modülün ismi nedir acaba ? nasıl indirebiilirim ?
  4. T

Presta Kurulumu

Cvp:Presta Kurulumu hangi konuda problem var ftp ile dosyalari atin sonra instal linkini acin orda eksikelr gözükecekdir izin verilmesi gereken dosyalara filezilla ile izin verin 777 forumda ayrica kullanim kilavuzu mevcut
  5. T

presta shop bedavami ?

Cvp:presta shop bedavami ? mahocalife yazan: hocam sagolun ya tesekür ederim heme deniyorum
  6. T

presta shop bedavami ?

Cvp:presta shop bedavami ? ikidolar yazan: hocam tesekür ederim su an kurulumu yaptim ve kategorileri de olusurdum fakat bu kategori siralamasi neye göre ben bunu ayarlayamazmiyim ? simdiden tesekür ederim
  7. T

türkce almanca sorunu

arkadaslar merhaba kafayi yemek üzereyim kurulumu yaptim fakat bir türlü türkce ve almanca yapamadim önce languagesden flag ve iso kodunu giriyorum TR diye sonra ok dediigmde warning isareti var sonra import deyince masaüstündeki gzip li dosyayi gösteriyorum fkat dosya ciakrilamadi hatasi...
  8. T

presta shop bedavami ?

Cvp:presta shop bedavami ? ikidolar yazan: anladim hocam yani kurmak ücretsiz ve onnla birlikte gelen eklentiler ücretsiz oluyor yani sadecepost modüllerimi ücretli oluyor ilginize tesekürler
  9. T

presta shop bedavami ?

merhaba arkadaslar benim bir sorum olacak bu presta yi sitemize kurmak ve kullanmak tamamen ücretsizmi ? ve ücretisz ise ürünleri satin alanlar ödemeyi nasil yapiyor ben isvicrede siteme kurmak istiorum arastirmama göre presta icin post finance ödeme alabilmem icin 200 chf istyiorlar bu 200...
Üst Alt