Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ufuk8484 kullanıcısının son içeriği

1. U

Ana Sayfadaki resimler İnternet Expoler'da hata

www.eforgrup.com Bu internet sitesini mcdaim abimizin yoğun yardımları ile bu noktaya kadar getirdik gerek google sıralaması gerek işlevi vs gayet beğenildi fakat son bir aydır sanırım ana sayfa orta bölümdeki ürün görselleri ie'de görüntülenemiyor. Diğer browser'larda hatasız bu konuda...
  2. U

Modül Boyutu konusunda yardım edebilirmisiniz

Cvp: Modül Boyutu konusunda yardım edebilirmisiniz site adresi: www.etabelaci.com dediğinz şekilde denedim ama o çubuğun boyutunu kısaltmayı bulamadım mümkünse birde siz kontrol edebilirmisniz?
  3. U

Modül Boyutu konusunda yardım edebilirmisiniz

Arkadaşlar resim ekte modül boyutunu ayarladım tpl dosyasından fakat altındaki çubuk boyutunu değiştiremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
  4. U

Yeni Kurulum yaptım ama sitem çalışmıyor

Merhaba www.eforpromosyon.com adında eni bir sitee kujrulum yaptım tüm dosya izinlerini vs ayarladım kurulumu sorunsuz hallettim fakat sonunda install dizinini kaldırınca sitem açılmıyor admin paneline dahi giriş yapamıyorum konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Şimdiden Teşekürler...
  5. U

Kampanya Uygulaması

Merhabalar bi haftalık olarak insert hazırlayıp müşterilerimize kampanya olarak sunuyoruz. Aynı insertleri sitemin anasayfasında küçük bir kutu içerisinde yayınlayıp tıklandığı aman yeni pencerede büyük hali ile görüntülenmesini istiyorum bu konuda nasıl bi işlem uygulamam gerekiyor Şimdiden...
  6. U

Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

Sanırım yeni eklediğim modüllerin ayarlamalarını yaparken bi yerde bi hata yapmış olmalıyım şu an modül pozisyonları ayarlamak istediğim zaman gerçekleştiremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. altta hatanınn resiminide veriyorum şimdiden teşekürler...
  7. U

Presta Sayaç Lazım

Cvp:Presta Sayaç Lazım hocam çok teşekürler hızır gibisin yine
  8. U

Presta Sayaç Lazım

Merhabalar siteme eklemek için sayaç modülü arıyorum fakat bulamadım konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekürler.
  9. U

Modül yükleyemiyorum

Cvp:Modül yükleyemiyorum eyvallah abi çok sağol dediğin şekilde çözdüm olayı fakat şöyle bi durum var indirdiğim modül ana sayfada orta bölümdeki resimleri almış içine otomatik olarak onlar dönüyor sadece resimleri nasıl değiştirebilirim acaba modül ayarlarına girdiğimde sadece yazı rengi...
  10. U

Modül yükleyemiyorum

Cvp: Modül yükleyemiyorum Evet modülün içinde php dosyası var fakat yine aynı şekilde dosyayı yüklediğimde modüller kısmında göremiyorum
  11. U

Modül yükleyemiyorum

Arkadaşlar modülleri indiriyorum ftpden yada zip olarak admin panelinden yüklüyorum fakat modüller listesinde o modülün adını bulamıyorum nerde hata yapıyo olabilirim şimdiden teşekürler
  12. U

www.avrasyapromosyon.com

Buda benim sitem aslında benim sitem demek yanlış olur bu siteyi Mcdaim abimiz sayesinde bu hale getirebildim o olmasa prestayı çoktan unutum joomlaya geri dönmüş olurdum galiba burdanda kendisine extradan teşekürlerimi iletiyorum http://www.avrasyapromosyon.com
  13. U

Ürün Ekleme Konusunda Yardım Lütfen

Cvp:Ürün Ekleme Konusunda Yardım Lütfen McDaim Abimize Çok teşekkür ediyorum yardımları ve ilgisi için sorunumu çözdü Forumda böyle kullanıcılar olduğunu görmek mutluluk verici gerçekten Ne kadar teşekür etsem azdır.
  14. U

Cvp:Ürün Ekleme Konusunda Yardım Lütfen yokmu arkadaşlar bu konuda bana yardım edebilecek kimse şifreleri versem iki dk kontrol etse birisi çok sevinicem
  15. U

Cvp:Ürün Ekleme Konusunda Yardım Lütfen dediğinizi nasıl öğrenebilirim acaba
Üst Alt