Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
www.eforgrup.com
Bu internet sitesini mcdaim abimizin yoğun yardımları ile bu noktaya kadar getirdik gerek google sıralaması gerek işlevi vs gayet beğenildi fakat son bir aydır sanırım ana sayfa orta bölümdeki ürün görselleri ie'de görüntülenemiyor.
Diğer browser'larda hatasız bu konuda...
Cvp: Modül Boyutu konusunda yardım edebilirmisiniz
site adresi:
www.etabelaci.com
dediğinz şekilde denedim ama o çubuğun boyutunu kısaltmayı bulamadım mümkünse birde siz kontrol edebilirmisniz?
Merhaba
www.eforpromosyon.com adında eni bir sitee kujrulum yaptım tüm dosya izinlerini vs ayarladım kurulumu sorunsuz hallettim fakat sonunda install dizinini kaldırınca sitem açılmıyor admin paneline dahi giriş yapamıyorum konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Şimdiden Teşekürler...
Merhabalar bi haftalık olarak insert hazırlayıp müşterilerimize kampanya olarak sunuyoruz.
Aynı insertleri sitemin anasayfasında küçük bir kutu içerisinde yayınlayıp tıklandığı aman yeni pencerede büyük hali ile görüntülenmesini istiyorum bu konuda nasıl bi işlem uygulamam gerekiyor
Şimdiden...
Sanırım yeni eklediğim modüllerin ayarlamalarını yaparken bi yerde bi hata yapmış olmalıyım şu an modül pozisyonları ayarlamak istediğim zaman gerçekleştiremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
altta hatanınn resiminide veriyorum şimdiden teşekürler...
Cvp:Modül yükleyemiyorum
eyvallah abi çok sağol dediğin şekilde çözdüm olayı fakat şöyle bi durum var
indirdiğim modül ana sayfada orta bölümdeki resimleri almış içine otomatik olarak onlar dönüyor sadece
resimleri nasıl değiştirebilirim acaba modül ayarlarına girdiğimde sadece yazı rengi...
Arkadaşlar modülleri indiriyorum ftpden yada zip olarak admin panelinden yüklüyorum fakat modüller listesinde o modülün adını bulamıyorum nerde hata yapıyo olabilirim şimdiden teşekürler
Buda benim sitem aslında benim sitem demek yanlış olur bu siteyi
Mcdaim abimiz sayesinde bu hale getirebildim o olmasa prestayı çoktan unutum joomlaya geri dönmüş olurdum galiba burdanda kendisine extradan teşekürlerimi iletiyorum
http://www.avrasyapromosyon.com
Cvp:Ürün Ekleme Konusunda Yardım Lütfen
McDaim Abimize Çok teşekkür ediyorum yardımları ve ilgisi için sorunumu çözdü
Forumda böyle kullanıcılar olduğunu görmek mutluluk verici gerçekten
Ne kadar teşekür etsem azdır.
Cvp:Ürün Ekleme Konusunda Yardım Lütfen
yokmu arkadaşlar bu konuda bana yardım edebilecek kimse şifreleri versem iki dk kontrol etse birisi çok sevinicem