Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Sitede hem $ hem TL fiyatını nasıl gösteririm?
Yaparken dikkatli olunuz. Magazanın doviz kurunu TL seçerseniz sorun yok fakat, dolar yada baska bir kur secerseniz, aliş veristen sonra magaza sahibine gelen maillerde fiayt sapitmalari oluyor. Bununla ilgili forcecurrency denedim ama sonuc...
Bazı müşteriler faturalarının firma adına kesilmesini istiyorlar..Uye kayit esnasinda vergi dairesi ve vergi numarasi bolumu eklemek nasil mumkun olabilir. Bu konu da bir yol gosterme sansiniz var mi?
iyi calismalar
Cvp:Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu
Bu seferede toplamda hata vermeye basladi. Musteriye goderdigi mailde farkli fiyat admine godnerdiginde farkli fiyat cikiyor..
Herteleden Selam...
şu anda 1.2.5 kullaniyorum.. ama su andan itibaren yeniden yukleyemem, cok urun girdik, bu hata sonradan olustugu icin neden olustugunu bulmaya calsiyorum.
istersen bir goz at.. temayi bastan yaptim.. modullerde...
sorun shopping-cart.tpl deymis. yenisi ile degistirince durum ortaya cikti ve duzeldri. fakat bu sferede site adminine gelen alis veris maillerinde toplam hespalmada yanlisliklar yapiyor. işin enterasan tarafi müsrteriye giden mailde sorun...
Cvp:Anasayfa nerede?
netkeeper yazan:
Kodu şu şekilde girip denermisin..
{literal}
Bu araya kodu yazabilirisin...
{/literal}
Düzelip düzelmediği konusunda bilgi verirsen memnun oluruz..
Arkadaşlar daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama , alış veriş sepetindeki toplam fiyatlar yok oldu.Kargo fiyatını gostermiyor, kdv yi gostemiyor. Daha önce bu konuda sorun yaşamış olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Cvp:Ürün Hakkında Soru Gönder
Evet ama urun hakinda soru gonderme sayfasinda linkleri hatali veriyor. eger SEO aciksa yani arkadasca URL kullaniyorsaniz; normelde linkleri
http://www.alanadi.com/kategori/45-urun.html seklinde vermesi gereikirken kategoriden sonra (/) slash atmiyor ve sorun...
Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava
Selam, Bu modulu calistiran birisi varsa bana yardimci olabilir mi? Sorunsuzca kurdum, gerekli biligleri yazdim. Kredi karti odeme sayfasina kadar gidiyor fakat bir turlu "order ID'yi yenilemiyor. Surekli aldiğim hata " ORDERID DAHA ONCE...