Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

uguronur kullanıcısının son içeriği

1. U

uye ol bolumunde bılgı degısıklıgı

Cvp: uye ol bolumunde bılgı degısıklıgı TC Kimlik diye bir eklenti olması lazım onu kurarsan sorun kalmaz.. firma kısmını da değiştirmen gerekmez..
  2. U

Arkadaşlar Site veritabanı adı kullanıcı adı ve ..

Cvp:Arkadaşlar Site veritabanı adı kullanıcı adı ve .. config/settings.inc.php tum bilgiler burada...
  3. U

Sitede hem $ hem TL fiyatını nasıl gösteririm?

Cvp:Sitede hem $ hem TL fiyatını nasıl gösteririm? Yaparken dikkatli olunuz. Magazanın doviz kurunu TL seçerseniz sorun yok fakat, dolar yada baska bir kur secerseniz, aliş veristen sonra magaza sahibine gelen maillerde fiayt sapitmalari oluyor. Bununla ilgili forcecurrency denedim ama sonuc...
  4. U

(ÇÖZÜLDÜ)vergi dairesi ve vegi numarası hakkında

Bazı müşteriler faturalarının firma adına kesilmesini istiyorlar..Uye kayit esnasinda vergi dairesi ve vergi numarasi bolumu eklemek nasil mumkun olabilir. Bu konu da bir yol gosterme sansiniz var mi? iyi calismalar
  5. U

buyrun arkadaşlar hsbc sanal pos modülü

Cvp: down comforters I reported to admin to ban you. This is prestashop forumsite. We dont care your bad. You gotta respect to us.
  6. U

Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu

Cvp:Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu Bu seferede toplamda hata vermeye basladi. Musteriye goderdigi mailde farkli fiyat admine godnerdiginde farkli fiyat cikiyor..
  7. U

Cvp:Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu Herteleden Selam... şu anda 1.2.5 kullaniyorum.. ama su andan itibaren yeniden yukleyemem, cok urun girdik, bu hata sonradan olustugu icin neden olustugunu bulmaya calsiyorum. istersen bir goz at.. temayi bastan yaptim.. modullerde...
  8. U

Cvp:Alış veriş sepet özetinde toplam fiyatlar yok oldu sorun shopping-cart.tpl deymis. yenisi ile degistirince durum ortaya cikti ve duzeldri. fakat bu sferede site adminine gelen alis veris maillerinde toplam hespalmada yanlisliklar yapiyor. işin enterasan tarafi müsrteriye giden mailde sorun...
  9. U

Anasayfa nerede? >>ÇÖZÜLDÜ

Cvp:Anasayfa nerede? netkeeper yazan: Kodu şu şekilde girip denermisin.. {literal} Bu araya kodu yazabilirisin... {/literal} Düzelip düzelmediği konusunda bilgi verirsen memnun oluruz..
  10. U

Cvp:Anasayfa nerede? Sanırim haklısın. Presta default temayi yukledim duzeldi. simdi nerede sorun oldugunu tek tek dosyalrı inceleyerek bulmaya calisiyorum. Yardimin için teşekur ederim..
  11. U

Cvp:Anasayfa nerede? kullandigin temanin icinde footer.tpl dosyasina ekleyebilirsin..
  12. U

Arkadaşlar daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama , alış veriş sepetindeki toplam fiyatlar yok oldu.Kargo fiyatını gostermiyor, kdv yi gostemiyor. Daha önce bu konuda sorun yaşamış olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
  13. U

sanal pos

Cvp:sanal pos Sinan yardımcı olur size, bende orndan aldım bir sorun yaşamıyorum..
  14. U

Ürün Hakkında Soru Gönder

Cvp:Ürün Hakkında Soru Gönder Evet ama urun hakinda soru gonderme sayfasinda linkleri hatali veriyor. eger SEO aciksa yani arkadasca URL kullaniyorsaniz; normelde linkleri http://www.alanadi.com/kategori/45-urun.html seklinde vermesi gereikirken kategoriden sonra (/) slash atmiyor ve sorun...
  15. U

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

Cvp:Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava Selam, Bu modulu calistiran birisi varsa bana yardimci olabilir mi? Sorunsuzca kurdum, gerekli biligleri yazdim. Kredi karti odeme sayfasina kadar gidiyor fakat bir turlu "order ID'yi yenilemiyor. Surekli aldiğim hata " ORDERID DAHA ONCE...
Üst Alt