Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar v1,4 te ortaklık modülü gibi bir modül yada benzer bir sistem varmı. sitedeki ürünleri bir başkası satması ve o kişininin daveti ile satıldığının bilinmesi gibi bir şey
bu v1.4.4 sürümde resimler hep bulanık görünüyor. Bir kaç ay öncede aynı hatayı aldım düzeltemediğimden dolayı silmiştim. önceki sürümlerde çok daha iyiyidi. bence eski sürümleri kullanmak daha iyi olacak. Bu gun kurdum yine aynı sıkıntı devam ediyor. ileride belki sürüm bu sorunsuz çalışır
Cvp: yeni modülde resimlerim bulanık
hocam daha önceki sürümlerde böyle bir sıkıntı yoktu. şimdi neden resimlerle oynuyoruz. Benim resimler önceki sitedeki resimler zaten. Ben ugraitım yapamadım hala bulanık :) selamlar
Cvp: ana sayfa iletişim
evet siteden iletişine tıklayıp açılan kısımları doldurtuktan sonra gönder diyorum, Hata - E-posta şablonu yok /home/viphtcom/public_html/mails/tr/contact_form.txt bu yazı çıkıyor ancak mailime viphayatttan mesaj var şeklinde mail geliyor. yazılan metin mesajıda gayet...
Cvp: ana sayfa iletişim
o sayfayı yaptım sayenize yerini buldum artık iletişim sayfası geliyor ancak deneme yaptığımda;
Hata - E-posta şablonu yok /home/viphtcom/public_html/mails/tr/contact_form.txt şeklinde hata mesajı alıyorum, halbuki web siteme ftp ile bağlanıp kontrol ettiğimde bu hata...
Cvp: Toplu Email
abi ben bunu istemedim örnak olarak sitenin hali hazırdaki üyelerine yeni ürün eklediğimde, yada bir ürün bilğisini sececeğim üyelere site üzerinden toplu mail ginderecek bip modül istiyorum. böyle bir şey varmı acaba
anasayfa üst kısımda bulunun iletişime tıkladığımda hiç bir şey olmuyor ana sayfa açılıyor yine. bu konuda ne yapabilirim. site adının sonuna tr akliyor ana sayfa geri geliyor. 1,3 sürümünde normal çalışıyordu.şimdi 1,4 kullunıyorum