Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım
bazı sistemlerde CURL denilen bir sitem kurulu olması gerekmekte siz eğer mümkün ise sunucu ya bir restart etmeyi deneyin
Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım
Yukarıda arkadaş cevabı vermiş zaten
Sunucu kaynaklı olabileceğini öncelikle belirtmek isterim.. Listedeki klasörler ve alt klasörlerine yazma izni 777 verdikten sonra deneyin. tekrar bu şekilde olursa sunucuyu yeniden başlatınn..
sonucu burdan...
merhabalar ben şimdi bir şey öğrenmek istiyorum şimdi daha önce oluşturduğum sistemde ben ağırlığı alt kategorilere vermiştim fakat istediğim ilgiyi göremedim şimdi bu alt kategorileri normale çevirmek istiyorum bu mümkünmüdür ? nedeni yeniden uğraşmak istemiyorum :)
şimdiden cevap verek olan...
Cvp:sitenin üst başlığı "title"
tamamdır hallettim artık URL Rewite hatası falan almıyorum :)
ÖRNEK .htaccess dosyasam iki kod eklentisi yaparak sorunu çözdüm
# URL rewriting module activation
RewriteEngine on
# URL rewriting rules
RewriteRule -id_category-(.*)\.html ?id_category=$1...
Cvp:sitenin üst başlığı "title"
tamam oldu teşekkür ederim tek bir sorunum kaldı oda arkadasca URL bir türlü anlayamadım bu olayı bunun üzerine bir çok makale okudum fakat bir türlü istediğimi elde edemedim denemediğim .htaccess dosyası kalmadı ne yapacağım bilmiyorum :(
Cvp:Ciddi sorun
presta zaten benim ihtiyacımı fazlası ile karşılıyor zaten fakat trojan sorun bir olaydır bunu herkes bilir müşterilermizin gözünde iyi itibarımız varken birden bire bunu yerin altına düşmesi elbette hiç hoş bir durum değil ben sorunumu dosyaları yeniden yükleyerek hallettim...
merhaba arkadaslar.. bu sabah siteme girdiğimde antivirüs programın benim kendi sitemden Trojan programı Exploit.JS.Agent.afh URL: http://liteautorepair.cn/index.php indirmeye çalıştığını tespit ettim (ilk önce herkes kontrol etsin sitesini) ve bir kaç coder arkadasıma sorduğumda bu sorunun...
Cvp:link_rewrite hatası
arkadasım sanırım bu hatayı sen resim eklerken alıyorsun
bunun çözümü önce konuya başlık ekleyeceksin sonra resim ekleme kısmına geleceksin resim ekledikten sonra başlık kısmına da bir şeyler eklersen sistem seo uygulaması gibi oluyor eğer arama motorlarına önem...