Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

zuzuprens kullanıcısının son içeriği

1. Z

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim yazdıklarınızda çok haklısınız. ha e-ticarette yeni değilim onu belirteyim hatta bayağı da tecrübeli sayılırım. sadece presta shop ta yeniyim. açacağımız site de gerek kampanyalarla gerek adwords gerekse facebook üzerinden tanıtım ve desteği yapılacak aslında basit...
  2. Z

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim anladım ama bir şekilde bir yerden başlamam lazım. kendi projemize site yapıyoruz şuanda ve acıkcası yardım için bir başlık açtım hiç kimse cevap bile vermiyor. para var gelin desem koşar hersek çıkarcı olmuş ücretsiz açık kaynak kodlu site diye kurdum prestayı...
  3. Z

Yardım İstiyorum

Cvp: Yardım İstiyorum Eğer ücretli yardım yaparım diyen arkadaşlar varsa google adwords kuponları verebilirim. Sonuç olarak açık kaynak kodlu bir yazılıma ücretli düzenleme yapmak bence pek etik değil işlerin burada paraya dökülmesi de pek hoş değil bence. Yardımı olacak arkadaşa eminim işine...
  4. Z

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim ya hocam adamlar 6 aydır kimseye link falan vermemiş konuyu kaldırın bari ortaya atmışlar bir konu bir kaç kişiye verilmiş onlarda aldığı gibi tüymüş konuyu kaldırın bari güncelse yeniden açsın kimsede aldığını paylaşmıyor
  5. Z

Prestashop Tema Arşivim

Cvp: Prestashop Tema Arşivim merhabalar paylaşımlarınız için teşekkürler linki gönderirseniz incelemek isterim ben yeniyim gerçi pek anlamam yardım edecek bi arkadaş aramaktayım ama yine de bir bakayım :D
  6. Z

Yardım İstiyorum

Arkadaşlar prestashop ta yeniyim. Şimdi bir proje çalışmamız var. (giyim çanta ayakkabı makyaj malzemesi satışı yapılacak) prestashop kullanmaya karar verdim v_1.1 kurulumu yaptım bir tema ekledim fakat hiç istediğim gibi olmadı. Gerek tema gerek düzenleme konularında bana yardımcı olabilecek...
Üst Alt