Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Alış Veriş Sistemi Yardım
hocam tercümelerden dediğiniz gibi cevrilmemiş kelimeleri değiştiriyom türkçe olarka yazıyom sonra güncelleme yap dediğimiz zaman eroor hatası vermektedir herşeyi batırdım yaptığım bi yanlış yüzünden
hocam dedıgınız gibi gırdım yanlıslıkla altaakı türkçe ingilizce kopyala vs var birine tıkladım dalgınlık anıyla panel de ingilizce oldu web site de sımdı ne yapıyosam türkçe olmuyo
peki üye kaydı yapılırken istenilen bilgiler vs hepsi türkçe değilde ingilizce first name adres telefon mail adresi bunlar hep ingilizce ve ayrıca üye oldukdan sonra ürün alımı yapıp adımları takip ediyoz adımları takip ederken cıkan yazılarda ingilizce...
www.gungorbilisim.com adresli bir web site hazırladım.
bu web sitesinde online oyun içi hizmet vermektedeyim oyunla ilgili ürünler satmaktayım.
web sitemin çoğu işlemleri bitti asıl önemli bölüme geldim bu bölümde fikirlerinizi almak istiyorum
nasıl bir sistem yapabilirki müşteri alışveriş...
araştırmalarıma göre
web adresi wwww.web site adı.com olanlar saldırılara açık olduğu ve isteyen kişi sunucudaki dosyalara kolayca ulaşabilceği söyleniyor bunu önlemek için bazı şeyler varmış
www.web site adı.com/index.html veya www.web site adı.comindex.htm olarak olduğunda bu işlem saldırı...
e-ticaret sistemini bırakalım bir kenara web site nedir web site nasıl yapılır 2 ay öncesine kadar bilmiyodum çalışdığım bir telefon dükkanında web site kurmak için bu işe yöneldim ve karşıma prestshop çıktı forumlarda bir sürü e-ticaret yazılımları altyapısı bulunuyodu ama prestshop türkçe...
Cvp: tema sorunu
admın panelinde 2 tane prestshop teması görebiliyosan atığın temayı doğru atmış olabilirsin çünkü bazı temalarda prestshop olarak görünüyo secip kaydetıgın zaman tema değişiyo bende oldu bu olay ama kendi orjınal prestshop tek tema görünüyosa temayı doğru atamamışın kardeş
Cvp: Arkaplan resmi nasıl koyulur.
sevgili arkdaşım bu konuyu bende cok araştırdım bende arka plan resmi eklemek istiyorum fazla bilgi bulamadım en sonunda kurcalayarak kendim buldum aslında çok basit
kullandığım temanın içine giriyorsun
css/global dosyası var bu dosyayı dreamweaver...
Deneyimli arkdaşların bilgisi varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
İlk önce bu konuyu araştırdım fazla bilgi bulamadım
prestshop 1.3 sürümünü kulanıyorum siteme Forum sayfası eklemek istiyorum online oyun la ilgili web site düzenlediğim için forum sayfası şart gelen üyelerim bur diğer...
ben şimdi 1.3 sürümünü kullanıyorum kaynaklarımısın arasında 1.0 1.1 1.2 sürümlerle ilgili eklentiler temalar mevcut 1.3 nerden bulabiliriz veya 1.2 eklentileri temaları 1.3 sürümüne oluyomu