Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Sağ-sol kolonu sadece indexte gösterebilirmiyim?
Merhaba,
header.php ve footer.php de left_column ve right_column başına ve sonuna "if($page_name == 'index'){ } "
kodunu koymam gerekiyor biliyorum, ancak bu kodu koyduğum zaman sadece index te göstermesi gerekirken, bütün sayfalardan...
Merhaba,
Sağ ve sol kolonu sadece index te göstermek istiyorum. Ürün detaylarında ya da CMS lerde sağ ve sol kolon yerine kolonların genişliğide eklenerek ürün detayları ya da tam sayfa CMS ler gösterilsin istiyorum. Bu konuda yardım edebilir misiniz?
merhaba arkadaşlar
sistemi kurarken
Invalid loadConfiguration() SQL query!
böyle bi uyarı aldım ve şimdi bu hostuma hiç bi şekilde prestayı kuramıyorum sanırım veri tabanı hatası. ama düzeltemiyorum bilgisi olanlar varsa yardım edebilir misiniz lütfen?
şimdiden teşekkür ederim...
merhaba arkadaşlar
ben clean-simple temasını yükledim ama sayfada bazı kelimeler ingilizce, bu kelimeleri nasıl TR ye çevirebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Cvp:Üye olurken İlçe kısmında iller çıkıyor :s
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorm ama tercümeler bölümü yok yönetim panelinde. çeviri bölümü var ama orda da il ilçe düzenlemeyle ilgili bir bölüm yok bu konuda bilgi verir misiniZ?
Merhaba arkadaşlar
presta 1.2.2 sürümünü kullanıorum. üye kaydı yapılırken bütün zorunlu alanları dolduruyorum fakat kaydet dediğim zaman "Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!" die hata veriyor. Bölge seceneği de yok sorulan alanlarda ve şehir: kısmında şehir isimleri çıkmıo elle...
Merhaba arkadaşlar,
Presta 1.2.2 sürümünü kullanıorum fakat üye kaydı yapılırken bütün zorunlu alanları dolduruyorum fakat onayladığımda "Toplam 1 hata bulunmaktadır. : Bölge seçiniz!" hatası verio. Doldurulması gereken alanlarda Bölge seçiniz! ibaresi de yok. bi türlü çözemedim yardımlarınız...
Merhaba arkadaşlar,
prestashop u kurarken 3. aşamada veri tabanı bilgilerini giriyorum fakat "SUNUCU ADI BULUNAMADI.KULLANICI ADI VEYA PAROLA HATALI OLABİLİR"hatası veriyo. Cpanelde oluşturduğum bilgileri giriyorum gene olmuyo. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim....