Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

deli_yusuf kullanıcısının son içeriği

1. D

internet explorer sorunu

Arkadaşlar siteye yüklediğim yatay akordiyon menü firefox da çok normal ama internet explorer da resimlerin altına girerek açılıyo... Bunu düzeltmenin bi yolu varmı acaba...?
  2. D

3'ü bir arada

Cvp:3'ü bir arada İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim... Bültenle ilgili şunu söyleyeyim... bikere en başta ne yaptım ettiysem sitede çıkmıyor... :(( modulden düzenlemeye giriyorum... bilmem ne listesi oluşturmalısın falan diyor daha sonra bana bilgisaya kaydetmem için bi dosya veriyor...
  3. D

3'ü bir arada

arkadaişar farklı farklı konu açmamak için 3 sorunumuda aynı yerde yazayım dedim... 1. Arkadaşlar kategorileri aşağıdaki resimdeki gibi alt alta değilde her alt kategori için sağa doğru ayrı açılan pencere yapabilirmiyim? 2. haber bülteini bir türlü aktif hale getirip yayınlayamadım yardımcı...
  4. D

cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde full)

Cvp:cs_livehelp_0_1 ( Online Yardım Modulu Hemde full) Eline sağlık kardeşim...teşekkürler
  5. D

Newsletter (Haber Bülteni)

Arkadaşlar bunu ingilizce forumda buldum paylaşmak istedim belki sizinde işinize yarar ama benimde takıldığım yerler var... Umarım hep birlikte bunu çözer ve hep birlikte kullanırız... Maksat paylaşım olsun... Tüm üye arkadaşlardan da bu şekilde paylaşımlar bekliyorum teşekkür ederim...
  6. D

Üreticilerin Logoları

Cvp:Üreticilerin Logoları Ya harbiden... bu prestanın .com formuna bakdımda... okadar çok paylaşımlar varki. hiçbi istek problem yanıtsız kalmamış... Sanırım bizim Türk insanı bilgi paylaşımı konusunda ÇOOKKK geri kalmış :( utanç verici... Neyse yapacak bişey yok az buçuk ingilizcemiz ve...
  7. D

Üreticilerin Logoları

Arkadaşlar ben bu üreticileri eklerken bir bir onlara logo ekledim ama bu logoları hiçbiryerde göstermiyo. Bunu nasıl aktif yapabiliriz ?
  8. D

Üye kaydı iptal

Arkadaşlar benim çalışdığım şirkete PS kurucam. Yanlız bu sisteme sadece bizim toptancılarımızın girmesi gerekiyo... diğer hiç kimse özelliklede perakendecilerin girmemesini istiyorum. O yüzden ben burdan üye kaydı yapıp toptancıya kullanıcı adı ve şifresini ben vericem... tam olarak bunu nasıl...
  9. D

Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Bugün sürekli online olmaya çalışıcam hocam...eğer dilerseniz... j_yusuf_gs@hotmail.com dan da irtibata geçebiliriz.
  10. D

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Sayın admin... Çözülmeyecek bişey yok diyosunuz fakat; halen bu Presta da ilk gün ki karşılaştığım hatadan 1 adım bile ilerlemiş değilim...
  11. D

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım sorma arkadaşım yaa... böyle giderse 90 bile olur :(
  12. D

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Evet eski tarih yapınca oldu... şifre gönderildi diyor ama bana halen gelen giden bişey yok...
  13. D

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Hocam herşeyi yeniden yükledim... dosyaları DB'i ama değişen hiçbirşey olmadı... Şifemi Kullanıcı adımı giriyorum employee does not exist, or bad password diyor. Şifremi unuttum diyorum mail adresimi yazıp send butonuna tıklıyorum bu seferde...
  14. D

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Tamam hocam şimdi birdaha deniyeceğim... Gelişmelerden sizi haberdar ederim :(
  15. D

Cvp:Kurulum İlerlemiyor? Acil yardım Kaç defa silip yeniden yapdım halen aynı şey... biz bu prestayı yapamıycaz sanırım :(
Üst Alt