Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Prestashop şifreleme nasıl.
hocam "Demo123" karşılığı prestada "c4b8dfa8d29a77a134335ac6b2f107aa" ancak sha1 de ise "29a2404cefe5422a893838390e271e0b70eb634c" yani şifreleme md5 gibi ancak sanki birkaç defa şifrelenmiş gibi. Mantığı bulmam gerekiyor. ilgili kodun yerini bulamadım.
Cvp: Prestashop şifreleme nasıl.
Baktım ama orada açıklayıcı bir bilgi yok.
Md5 mi diyorum ama 123456 nın karşılğını veritabanındaki passwd ile hiç alakası yok ama 32 haneli.
Benim buradaki düşüncem farklı bir sistemdeki md5li şifreleri prestashopa aktarmaktır düşüncem. müşteri şifresini...
Cvp: ofline credit cart hakkında
dostum uzun zamandan sonra tekrar forumdayım. ekteki modülü bi denermisin.
Tabiki türkiye çevrilmesi gerekiyor. herhangi bir dil dosyasını türkçeye çevirip adı tr.php olarak değiştirirsen türkçe olur.
Cvp: Presta tabanlı sitemiz için Uzman PHP programcı
yapmak istediğiniz güncellemeler derken kasdedilen yeni modül yazılımı yoksa. sürüm güncellemeleri vs.mi.
eğer varolan modüllerde ufak tefek değişiklikler, kodlar üzerinde ufak tefek değişiklikler, modüllerin kurulumu, nasıl çalıştığı vs. ise...
Cvp: Ticket sistemi modülü hk.
free bir ticket sisteminin sadece user bölümünü prestanın user bölümüne bağlasak sorunu çözmüş oluruz diye düşünüyorum. müşteri örneğin satış ile ilgili sorunlarını sipariş numarasını ticket sistemine yazarak işlem yapabilir veya prestanın veritabanında o...
örneğin müşterinin mail kullanıcı adı ve şifresi ile ile otomatik giriş yapılabilmesi gerekiyor. prestanın kendi üzerindeki siparişteki yeterli değil. çünkü hmüşteri herhangi bir ticket yazdığı zaman illaki maile bakmak lazım geliyor.
örneğin yapılan siparişlerle ilgili yazışmalar tek ekran üzerinden takibi. müşterinin istek arzu önerilerinin yine aynı sayfa üzerinden takibi vs.
yani anlayacağınız kayako ticket sitemi gibi bir sitemin prestaya entegre edilmesi gibi birşey.
Kolay gelsin.
Prestashopta bugüne kadar hiç destek modülü görmedim. yani müşterinin ürünüyle ilgili vs. sorularını direk site üzerinden takip edilebilen gelişmiş bir modül yok. Böyle bir modülü bilen varmı.
Not: siparişlerle ilgili olarak siparişleri direk açınca sadece o siparişle ilgili var...
Cvp: UYARI!!! Toplu Mail Gönderme
Vatandaş haklarını bilmiyor. Ancak başına bir bela gelince aklı başına geliyor. O zamanda ne yapsan boş veya adli süreçler çok uzuyor.
Cvp: Acil Yardım
Sanırım hostunuz windows sunucuda. eğer windows sunucu ise yazma iznini hosting yönetim paneli üzerinden yapmanız gerekir. FTP proğramları ile windows hostta yazma izni veremezsiniz. (örnek plesk panel)