Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

günal kullanıcısının son içeriği

1. G

MÜŞTERİ SİPARİŞİNİ NASIL SİLERİM...

Selam arkadaşlar, Müşterinin vermiş olduğu siparişi adminden nasıl silebilirim ve ayrıca müşteride siparişini silmek isterse nasıl silebilir? Bir de siparişlerin hepsini aynı anda tek faturaya dökemez miyiz? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  2. G

perlacasa presta-shop

Cvp:perlacasa presta-shop Emeğine sağlık harika olmuş.Prestanın gelişimi için ( hoş sen biraz aşmıssın bu konuyu ama ) bilgilerini bizimle paylaşırmısın. Şimdiden teşekkür ederiz...
  3. G

TEMA YAZI RENGİNİ DEĞİŞTİRME

Selam arkadaşlar, Tema içindeki mesala " Katagoriler " başlığının veya diğer yazıların rengini nasıl değiştirebilirim, yardımcı olursanız sevinirim..
  4. G

SSL SERTİFİKASI ALIP SANAL POS İLE SATIŞ YAPANLAR

Selam arkadaşlar, Sitesi için SSL sertifikası alıp, sanal pos ile satış yapan var mı? Bu konuda ne gibi sıkıntılar yaşadınız? İlgi duyan arkadaşlara ne gibi önerileriniz olabilir?
  5. G

Renkleri Değiştirmek

Cvp:Renkleri Değiştirmek Arkadaşım eline sağlık temanın rengini değiştirmeyi güzel anlatmışsın. Ben temanın rengini değil de temanın içindeki yazıların ( katagoriler başlığı gibi ) rengini değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim. Cevap verirsen sevinirim.
  6. G

PrestaShop Yarışmaları

Cvp:PrestaShop Yarışmaları Bu da benim satılık sitem ilgilenenlere www.defneteks.com
  7. G

"KAPIDA ÖDEME" modulü çalışmıyor.

Cvp:"KAPIDA ÖDEME" modulü çalışmıyor. modulü yükledim modül türkçe olmadığı için müşteri için sorun olur mu? ve ayrıca ödeme kısmına gelince cash i seçiyorum ve bana ( E-posta şablonu yok /home/xxxxxx/public_html/modules/mailalerts/mails/tr/productoutofstock.txt ) kod hatasını veriyor ne...
  8. G

HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM.

Cvp:HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM. Çok teşekkür ederim arkadaşım, yüreğine sağlık.
  9. G

Stoğa girince haber ver

Cvp:Stoğa girince haber ver Selam ramazan bey, bir iki tane sorum olacak siz bana yardımcı olursanız sevinirim.Birincisi sitenin altındaki Hazırlayan Prestashop yazısını nasıl değiştiririm. ikincisi ise ödeme modulerinden kapıda ödeme modulü dışındakileri kaldırdım, sadece kapıda ödeme modulü...
  10. G

"KAPIDA ÖDEME" modulü çalışmıyor.

Selam arkadaşlar, Ödeme modullerini kaldırıp sadece kapıda ödeme modulünü yükleyince " ödeme modulü yüklü değil " uyarısı alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum...
  11. G

HAZIRLAYAN PRESTASHOP YAZISINI NASIL DEĞİŞTİRİRİM.

Selam arkadaşlar, Bilindiği gibi sitenin alt kısmında " Hazırlayan Prestashop" yazısı var. Bu yazıyı nasıl değiştiririm veya kaldırırım. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Üst Alt