Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Maresca kullanıcısının son içeriği

1. M

Sayaç İhtiyacı

Cvp:Sayaç İhtiyacı bende böyle bi şey arıyorum . bu scriptin sayaç modülü varsa güzel olur valla
  2. M

Havale ile ödeme

Cvp:Havale ile ödeme Büyük ihtimalle kargo kısmında Türkiye'yi eklediniz.Bu durumda yönetim panelinde Ödeme / Countries restrictions da Türkiye'nin karşısındaki kutuları tikleyin.
  3. M

Prestashop v1.1 Kararlı Sürüm Yayında

Cvp:Prestashop v1.1 Kararlı Sürüm Yayında EDİT : sorun giderilmiştir.
  4. M

Beyaz Bilgisayar

Cvp:Beyaz Bilgisayar Flash animasyonunu ekleyebilmen için flash kurmana gerek yok.Animasyonu ben Sothink SWF Quicker programı ile yaptım.Efektleri de bu program ile yapabilirsin.Kullanımı da çok basittir.Şimdi flash animasyonunu hazırladıktan sonra boş bir html dosyasına aktar bunu.Yani mesela...
  5. M

DÖVİZ KURLARINI NASIL DÜZENLEYECEĞİZ

Modül olarak değilde bu işi manual olarak yapmak istesek nasıl yapabiliriz.Ödeme kısmıda dövizler kısmında bu işlem yapılabiliyor ama tam olarak nasıl uygulanabilir bu?
  6. M

Reklam Modülü

Cvp:Reklam Modülü resmi uplaod ederken bu hata mesajını verdi.uzantısı .jpg
  7. M

Reklam Modülü

Cvp:Reklam Modülü Failed to upload this file diye bir hata veriyor.yazma izni felan da verdim klasörlerinin hepsine ama yine de bu hatayı verdi.sorunu nasıl halledebilirim peki?
  8. M

Kategori Sıralaması

Sol tarafta kategoriler alfabetik sıraya göre sıralanmış.Bunları biz kendi isteğimize göre nasıl sıralayabiliriz?
  9. M

Beyaz Bilgisayar

www.beyazbilgisayar.web.tr benim de yaptığım site bu.Ek olarak Anasayfadaki flash animasyonu yaptım.Biraz sade oldu ama sonuçta ilk yaptığım site olduğunu varsayarsak hoş bi çalışma olduğuna inanıyorum.
  10. M

Admin panelinde türkçe karakter sorunu

Cvp:Admin panelinde türkçe karakter sorunu sorunu hallettim ama ing kurup üzerine tr dil ekleyince yapmadım.baştan sıfırdan bir host kurdum farklı bir servera normal kurulum yaptım ve sorunsuz çalıştı.herhalde bir önceki hostun karakter setinden kaynaklanan bir durumdu bu.
  11. M

Prestanın Son hali

Cvp:Prestanın Son hali güzel bir çalışma tebrikler...
  12. M

Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum

Presta nın anasayfadaki etiketler bloğunu sol taraftan sağ tarafa aktarmak istiyorum fakat modüller/pozisyonlar kısmında bu modülü pozisyon ayarları kısmına gelince aşağıdaki linkteki gibi değiştirme şansım olmuyor. http://img108.imageshack.us/img108/2273/modulkn2.jpg
  13. M

Cvp:Admin panelinde türkçe karakter sorunu Sizin sitenizdeki v1.1 Türkçe versiyonunu kurdum.Bunu düzeltmenin bir yöntemi var mı?
  14. M

Cvp:Admin panelinde türkçe karakter sorunu http://img107.imageshack.us/img107/901/sorunts5.jpg bu linke bakarsanız görebilirsiniz sorunumu.Aslında bazı karakterleri gösteriyor bazılarını ise göstermiyor.Mysql de karakter seti olarak UTF-8 yazıyor.Ondan kaynaklanabilir mi acaba?
  15. M

Presta Shop 1.1 TR olarak kurdum.Admin paneline girince türkçe harfler bozuk çıkıyor.Bunu MYSQL den yada başka bir yerden düzeltebiliyor muyuz?
Üst Alt