Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ghost1453 kullanıcısının son içeriği

1. G

Web sitenize Windows Live Messenger ekleyin

Cvp: Web sitenize Windows Live Messenger ekleyin msn resmı sayfasına gırıs yapıorum sayfama baktıgımda hala durumum offlıne gorunuyor. messanger programı ılemı gırıyorum yoksa msn resmı sayfasından mı konusma yapcam musterı ıle burasını tam anlıyamadım
  2. G

Prestashop Tema Arşivim

Cvp:Prestashop Tema Arşivim guzel bı tema turkce desteklımı ve 1.3e uyumulumu hojam bu :)
  3. G

Cvp: Web sitenize Windows Live Messenger ekleyin rica ederım ama ben bunu kurdum sıteyede attım :) bunu nasıl yönetecegımı cözemedım admın olarak ben nasıl musterı ıle ıletısım kurcam dunden berı arastırıyorum bulamadım :)
  4. G

www.mekan71.com

Cvp:www.mekan71.com tskler hocam ama var bıraz eksıgım v1.3 ıcın slayt modulu yok ve head banner jpeg yerıne swf eklemek ıstıyorum onuda yapamadım ve home_page.jpeg resmının altındakı yazılarıda sılemedım canlı destek sıstemını kullanamıyorum yapı kredı akbank ödeme modulunu bulamadım menu...
  5. G

www.mekan71.com

www.mekan71.com Online Game Ürünleri Satışı Yapmak için Tasarladıgım bır site ama baya bir eksikliği var.
  6. G

www.seyyarsatis.com

Cvp: www.seyyarsatis.com güzel bir çalışma olmuş bende böyle birşey kurmak isterdim
  7. G

Bu sistemi web sitenizde canlı destek hattı olarakta kullanabilirsiniz araştırdım kodlamayı buldum sıteye kurdum ama admın olarak kısı ıle nasıl ıletısım kuracagımı bulamadım arastırarak deneyebılırsınız. Windows Live Messenger penceresini web sitenize koyarak siteniz üzerinden...
  8. G

Crafty Syntax

Cvp:Crafty Syntax windowslive kodlaması kurup denedım sıstemı kurdum ama explorerden yada mozılladan gırdıgımde msn adresıne kodladıgım hmtl uzantısında onlıne gıbı bısey gorunmedı ve bu sıstemı yada ben tam bılmıyorum kullanmayı yardımcı olursanız sevınırım ıyı calısmalar
  9. G

PrestaShop 1.3.1 sistemi

PrestaShop 1.3.1 bu sisteme üst menü eklemek istiyorum ve ürünleri slayt ile göstermek istiyorum. Başka bir sorunum anasayfadakı ılk kurulumdan beri kaldıramadıgım asagıdakı yazıyı nasıl kaldırabılırım WEB SITE LINKI bu resmın altındakı yazı homepage_logo.jpg Lorem ipsum dolor sit...
  10. G

Crafty Syntax

Crafty Syntax Canlı destek sistemi olarak kurdum ve PrestaShop' bunu eklemek istiyorum canlı destek resmi ile ve o resme link verip bu sistemi yenı sayfada actırıp calıtırmak ıstıyorum nasıl yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler.
  11. G

swf eklemek

Cvp:swf eklemek BANNERI NASIL SWF EKLEYEBILIRIM PEKII
  12. G

İndirme linki

indirme adresi bende calısmıyor nerden nasıl ındırebılırım kararlı son surumu
  13. G

MSN Canlı Destek modul Sorunu

Cvp:MSN Canlı Destek modul Sorunu düzenleye tıkladım ve böyle bır kod bolumu cıktı Url do HCL buraya ne yazıyoruz
  14. G

MSN Canlı Destek modul Sorunu

Cvp:MSN Canlı Destek modul Sorunu kurdum ama degısıklık göremedım v 1.3
  15. G

HomeFeaturedSlide

Cvp:HomeFeaturedSlide pekı bu slaytı en uste alma ımkanımız varmı bende altta cıktıda . sımdıden tskler
Üst Alt