Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cvp: Web sitenize Windows Live Messenger ekleyin
rica ederım ama ben bunu kurdum sıteyede attım :) bunu nasıl yönetecegımı cözemedım admın olarak ben nasıl musterı ıle ıletısım kurcam dunden berı arastırıyorum bulamadım :)
Cvp:www.mekan71.com
tskler hocam ama var bıraz eksıgım v1.3 ıcın slayt modulu yok ve head banner jpeg yerıne swf eklemek ıstıyorum onuda yapamadım ve home_page.jpeg resmının altındakı yazılarıda sılemedım canlı destek sıstemını kullanamıyorum yapı kredı akbank ödeme modulunu bulamadım menu...
Bu sistemi web sitenizde canlı destek hattı olarakta kullanabilirsiniz araştırdım kodlamayı buldum sıteye kurdum ama admın olarak kısı ıle nasıl ıletısım kuracagımı bulamadım arastırarak deneyebılırsınız.
Windows Live Messenger penceresini web sitenize koyarak siteniz üzerinden...
PrestaShop 1.3.1 bu sisteme üst menü eklemek istiyorum ve ürünleri slayt ile göstermek istiyorum. Başka bir sorunum anasayfadakı ılk kurulumdan beri kaldıramadıgım asagıdakı yazıyı nasıl kaldırabılırım
WEB SITE LINKI
bu resmın altındakı yazı
homepage_logo.jpg
Lorem ipsum dolor sit...
Crafty Syntax Canlı destek sistemi olarak kurdum ve PrestaShop' bunu eklemek istiyorum canlı destek resmi ile ve o resme link verip bu sistemi yenı sayfada actırıp calıtırmak ıstıyorum nasıl yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler.